Close
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 121
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Real Madrid zbarkon në Tiranë!?

Nga Express më 27.09.2009

Në muajin shkurt të vitit të ardhëm, skuadra e madhe e Realit të Madridit pritet të zbresë në fushën e blertë të stadiumit “Qemal Stafa”, në aktivitetin e organizuar për kupën “Taçi–Oil”, shkruajnë mediat shqiptare.

Sipas tyre, këtë deklaratë e ka konfirmuar Rezart Taçi, president i kompanisë më të suksesshme në fushën industriale. Tradita që po ndërtohet në Tiranë, pritet të vazhdojë me nëntë herë kampionin e Evropës.

Më parë, në kryeqytetin shqiptar kishte zbarkuar shtatë herë kampioni i Evropës, AC Milan. Të dyja ndeshjet janë zhvilluar në stadiumin “Qemal Stafa” të kryeqytetit, ku mbahet mend fitorja simbolike e Tiranës.

Kësisoj, në shkurtin e vitit të ardhshëm, në Tiranë pritet të mbërrijë Reali i Madridit, i cili gjithashtu, së bashku me Milanin, përbën pjesën elitare të futbollit botëror. Merengues në skuadër kanë yje si Cristiano Ronaldo, Leite Kaka, Benzema, Raul, Sergio Ramos etj.
    My silence doesn't mean I am gone!

Edhe një postim tjetër si ky edhe e sheh veten në listën e përjashtimeve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 27-09-2009 më 17:32
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    a ka ne plan te ftojn ndonje skuader te madhe angleze , mendoj se do te ishte madheshtore
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Nuk plasa me pa c.Ronaldon!

O Rrezart na sjell Barcen ktu.

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

E bujshme, miqësore Gramozi- Real Madrid

Pas klubit italian të Milanit, që erdhi dy herë në Tiranë, Reali është klubi i dytë më i madh në botë që vjen në Shqipëri.

Reali i Madridit do të zhvillojë një miqësore me Gramozin e Erskeës në “Qemal Stafa”, më datë 21 dhjetor. Lajmin e bujshëm e publikoi gazeta sportive “Panorama Sport”, që nga ana e saj i referohet presidentit të kompanisë së karburanteve “Taçi Oil International”, Rezart Taçi.

Pas klubit italian të Milanit, që erdhi dy herë në Tiranë, tetor 2008 (humbi me Tiranën, 2-1) dhe maj 2009 (fitoi me penallti pas barazimit 3-3 me Kombëtaren), Reali është klubi i dytë më i madh në botë që vjen në Shqipëri.

Kështu, në Tiranë do të vijnë yje si Kaka (erdhi edhe me Milanin), Kristiano Ronaldo, Raul Gonzales, Iker Kazijas etj.
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o rezart amon mer sa jep pare realit nderto nej gja e jepju pune shqiptareve
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    o rezart amon mer sa jep pare realit nderto nej gja e jepju pune shqiptareve
    Populli Shqipëtar është dembel, nuk do punë po argëtim

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    sa mir se po shkoj me pa ata futbollistat simpati ehehehehehhehe
    ps adaes a po vjen e dhe ti moj???
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Un te mos vij??? Ca asht kja pytje moj???... Un kam pre bileten per ne Spanje me 28 nendor, po perderisa pa vikan ne shkurt spa shkaj
    Shyqyr qe vijn ateher se jam ne Shqiperi ne ate periudh... pa un vij cift me fratellon vec
    Really Dude... Get A Life!!!

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •