Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Yllke mire se errdhe dhe na ndricofsh sa me shume

Kam nje pyetje : Te pelqejne avokatet ?

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Mire se na ke ardhur moj Yllke Gege. Sa bukur ndricojne yjet e Gegerise mer aman.

Te uroj te kalosh sa me bukur ketu midis nesh. Uroj qe ti te mos jesh pjese e atyre zenkave apo sherreve apo inateve qe kapin disa anetare te forumit, megjithese mesa duket po te presin me kritika qe me fillim.

Uroj gjitheashtu te mbarosh sa me mire studimet dhe te jesh nje punonjese shume e mire pasi te mbarosh studimet.

Gjithe te mirat!
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    nje pershendetje *mireserdhe* dhe nga une

kalofsh bukur
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Mire se na ke ardhur moj Yllke Gege. Sa bukur ndricojne yjet e Gegerise mer aman.

Te uroj te kalosh sa me bukur ketu midis nesh. Uroj qe ti te mos jesh pjese e atyre zenkave apo sherreve apo inateve qe kapin disa anetare te forumit, megjithese mesa duket po te presin me kritika qe me fillim.

Uroj gjitheashtu te mbarosh sa me mire studimet dhe te jesh nje punonjese shume e mire pasi te mbarosh studimet.

Gjithe te mirat!
    mire se te pashe romantejshen
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Mireseerdhe Yllka, kalofsh sa me mire!
    Perzemersisht!
    astritkosturi.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2009
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    32
    Avokat flm! Avokatet, hemmm nuk eshte se kam simpati te veēante, por drejtesia me pelqen shume, nese je i tille why not?
    Flm Madaber! Uroj te mos arrij gjer aty sa te zihem me antaret e f.sh dhe pse konfrontimi te ndihmon e te rrit si person. Thashe se jam Gege ngaqe Perla donte te dinte origjinen time. Kam jetuar ne disa vende te Shqiperise per shkak te punes se tim ati keshtu qe do jem per "feja e shqiptarit eshte SHQIPTARIA"
    Flm Vlonjate dhe ty Astrit!!!
    Kalofshi mire
    Oh si nuk kam nje grusht te forte e ti bie ne zemer malit qe s'bezan...

•●°♥ ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥гﻉ√ﻉr ♥°● Maska e L3nD1
    Anėtarėsuar
    18-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane Alidem
    Postime
    272
    Mire Se Erdhe Dhe Kalofsh Sa Me Mire Ketu Ne F/Sh
    ™ RiCHeR ThaN ThE RiCHeSt
    ™

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Yllka10 Lexo Postimin
    Avokat flm! Avokatet, hemmm nuk eshte se kam simpati te veēante, por drejtesia me pelqen shume, nese je i tille why not?
    Flm Madaber! Uroj te mos arrij gjer aty sa te zihem me antaret e f.sh dhe pse konfrontimi te ndihmon e te rrit si person. Thashe se jam Gege ngaqe Perla donte te dinte origjinen time. Kam jetuar ne disa vende te Shqiperise per shkak te punes se tim ati keshtu qe do jem per "feja e shqiptarit eshte SHQIPTARIA"
    Flm Vlonjate dhe ty Astrit!!!
    Kalofshi mire
    Jo moj Yllkez jo, nuk besoj te arrije deri aty. Pastaj nuk je ti e vetmja qe nuk ke dhene info te plota, jane shume si ty, duke filluar nga personi qe te sygjeron e me radhe, nuk eshte problem kjo.

Sa per ate shprehjen tende jam shume dakort edhe une, nuk e luan as topi, megjithese disave nuk u plqen.

Edhe njehere mire se erdhe dhe te garantoj qe do kalosh bukur ketu midis nesh.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    O Yllka ne fillim ne te presim mire bile shume mire. Pastaj.......... edhe me ty do zihemi ne se c'te bejme nuk e shtyme dot pa sherr. Por si fillim mirseardhe dhe ja kalofsh sa me bukkur.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •