Yllke mire se errdhe dhe na ndricofsh sa me shume
Kam nje pyetje : Te pelqejne avokatet ?![]()
Yllke mire se errdhe dhe na ndricofsh sa me shume
Kam nje pyetje : Te pelqejne avokatet ?![]()
Mire se na ke ardhur moj Yllke Gege. Sa bukur ndricojne yjet e Gegerise mer aman.
Te uroj te kalosh sa me bukur ketu midis nesh. Uroj qe ti te mos jesh pjese e atyre zenkave apo sherreve apo inateve qe kapin disa anetare te forumit, megjithese mesa duket po te presin me kritika qe me fillim.
Uroj gjitheashtu te mbarosh sa me mire studimet dhe te jesh nje punonjese shume e mire pasi te mbarosh studimet.
Gjithe te mirat!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
nje pershendetje *mireserdhe* dhe nga une
kalofsh bukur![]()
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Mireseerdhe Yllka, kalofsh sa me mire!
Perzemersisht!
astritkosturi.com
Avokat flm! Avokatet, hemmm nuk eshte se kam simpati te veēante, por drejtesia me pelqen shume, nese je i tille why not?
Flm Madaber! Uroj te mos arrij gjer aty sa te zihem me antaret e f.sh dhe pse konfrontimi te ndihmon e te rrit si person. Thashe se jam Gege ngaqe Perla donte te dinte origjinen time. Kam jetuar ne disa vende te Shqiperise per shkak te punes se tim ati keshtu qe do jem per "feja e shqiptarit eshte SHQIPTARIA"
Flm Vlonjate dhe ty Astrit!!!
Kalofshi mire
Oh si nuk kam nje grusht te forte e ti bie ne zemer malit qe s'bezan...
Mire Se Erdhe Dhe Kalofsh Sa Me Mire Ketu Ne F/Sh![]()
RiCHeR ThaN ThE RiCHeSt
Jo moj Yllkez jo, nuk besoj te arrije deri aty. Pastaj nuk je ti e vetmja qe nuk ke dhene info te plota, jane shume si ty, duke filluar nga personi qe te sygjeron e me radhe, nuk eshte problem kjo.
Sa per ate shprehjen tende jam shume dakort edhe une, nuk e luan as topi, megjithese disave nuk u plqen.
Edhe njehere mire se erdhe dhe te garantoj qe do kalosh bukur ketu midis nesh.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
O Yllka ne fillim ne te presim mire bile shume mire. Pastaj.......... edhe me ty do zihemi ne se c'te bejme nuk e shtyme dot pa sherr. Por si fillim mirseardhe dhe ja kalofsh sa me bukkur.
Krijoni Kontakt