Edhe dea_0000007 e mire eshte , se ka hap temen![]()
Angelina02
drague
EdiR
Infinity
Pink
Darius
Apolloyn
Linda5
Saura
xhuxhumaku
SaS
Era
Perla
Di_Ana
Endless
Dito
GostivariUsa
DeuS
Bombona
xfiles
milanistjael
elsaa
Brari
Drite
Astrit Kosturi
xhamia
e panjohura
Arkia
Rapsoul
Dea_07
Edhe dea_0000007 e mire eshte , se ka hap temen![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Po me bene te qesh edhe pse ne ketem oment po qesh me shkrimin tend po ca ka ketu per te simpatizuar mi, simpatizohet dikush qe jep dicka ose tregon dicka, dicka qe ja vlen. Keta ose keto nuk japin asgje pervecse bla-bla-bla.
Une vlersoj dike nga ajo cfare shkruan edhe si e shkruan cilsin letrare jo lloqe. keta e kan mendjen tek pershendetjet dhe tek temat ca hengre sot
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Heehhehehee , thejnk ju
Une u dashka te shperndaj ca reputacion para se te te jap prap ty. Do bej fair play , DI_ANA voten ne sondazh dhe ti reputacionin![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Vota ime shkon te "e panjohura" per ēiltersine dhe sinqeritetin e saj.
eh moj Dea,te gjithe jane te papare dhe po te kisha rastin do i zgjidhja te gjithe.Por meqe duhet te zgjedh vetem nje voten po ta jap ty.Enjoy
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Gostivari_usa, ja dhe e mori nje vote nga une...% e tij kaloi ne 4.35
Dea_07!
Ka shume antare qe respektoj dhe qe jane qytetare moderne te kohes sone shqiptare/e te denje.
une votova per ... nje sepse nje lejohet .
per mua nuk voton njeri lol une jam pianec, kush i do pianecet sot.
Dea_07 nuk lejohet te veri kanditature sepse dihet qe me shume vota nga te gjithe. Nuk quhet sepse e ka te fituar lojen pa filluar....
.Gezuar!![]()
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Krijoni Kontakt