Close
Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 188
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Podgoricaku Lexo Postimin
    O firak patrioti me bateria
    Po kush te tha o legen qe nuk me gezoin te arriturat e kombit,kush eshte ai qe nuk e don vhten e vet o kungull.
    Ketu po flasum per nje tem qe askush me mire se sa ai qe ka marr pjes nuk e njeh,e ti lum firaku kur une kam qen ne ngjarje ti ke qen duke pir qumeshte ,prandaj mos kerce si arusha para tupanit se nuk ka problem une mund edhe te te genjej por sa te ndihmoi nese themi se ne kemi qen ushtria me e fort bile edhe naton do ta shkarronim,ne kemi ngrn qelik me dhemb,ne jo serbin por do ta okuponim edhe evropen po te donim,por kjo lum firaku nuk eshte e vertet.
    Sa per ushtrin ton qe kemi pas une te garantoi ty qe per 24 ore serbi ishte fut deri ne vlor e ler me kosoven.
    Ne kemi qen me fat qe interest e perendimit per her te par ne histori jan perputh me interesat tona kombetare prandaj edhe nato per her te par ne historin e saj sulmoi nje shtet sovran pra serbin.
    por nuk e di pse po i thej dhembet me ty qe nuk merr vesh ne kesao gjerash me sa pula ne telefon ajo vetem ben ko ko ko e asgje tjeter .
    E sa per deshiren tende per te me takua mua eshte problemi me i vockel qe egziston vetem lejm takim dhe nuk ka problem do bindesh fare leht qe une jam drenicak dhe jo qfar do drenicaku lum firaku qe po me vjen per te qeshur se qfar kopuku qenke
    Pse mendon qe nuk je kunder UCKs kur asnje fjal e jotja nuk ka kuptim tjeter perveq se urrejtje ndaj qdo vlere te UCKs. Ti thua se e do UCKn, kurse flet sikur nje serb.

i nderuari podgaricaku, Ai qe dashuron vlerat e UCKs dhe atyre qe luftuan me mundesit qe kishin, ai asesi nuk ndalet tek te metat e UCKs, por thjesht vlerson dhe qmon qdo lloj kontributi edhe nese ka qen i vogel. Keshtu qe merri kritikat nga te tjeret si diqka pozitive, sepse nje pjese e konsiderueshme e fundit te kesaj teme te eshte dedikuar ty dhe postimeve te tua dhe ato kryesisht jan kunder dhe qe nuk pajtohen me ty.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Ushtria Amerikane eshte ushtria qlirimtare me e sukseseshme ne bote

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Me kallxu te verteten veqe,nato o kon ne kosove,se lufte ish bo ndermjete veti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    120
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Me kallxu te verteten veqe,nato o kon ne kosove,se lufte ish bo ndermjete veti.
    Ne asnje moment mnuk ka pase rrezik per lufte mes shqiptareve ne Kosove sepse kolaboracionistet shumica iken me padronet e serbise,nje pjese iku ne perendim ,ata qe mbeten ne Kosove u struken . Kiameti ka qene duke u bere ne kuvendin zgjedhor te LDK-se kur humbi Daci por per fat nderhyni NATO ,po tu kane perzi kasetat ty fegi .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Fisnik sTuDeNtI, temen qe ke hap ne ket forum te kisha propozuar qe ta mbash per tem te magjistratures!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,381
    Postimet në Bllog
    22
    Zakonisht, shqiptaret qe kane me pak se 4 klase shkolle i thurrin lavde te tilla nje ushtrie si UCK-ja. Bile arrijne deri atje sa i atribuojne edhe "clirimin e Kosoves" UCK-se edhe pse nje bote e tere e di qe ishte NATO ajo qe e cliroi Kosoven, ashtu sic eshte NATO ajo qe edhe sot e kesaj dite garanton sigurine e shtetit te Kosoves. Mirepo kjo nuk i pengon aspak shqiptaret qe ti bien gjoksit e ti bejne qejfin vetes ne ate krenarine e tyre boshe.

Ashtu sic nuk ishte "lufta e UCK-se" qe beri qe NATO te nderhynte ne Kosove, ishin vrasjet, dhunimi, debimi i atyre qindra mijera shqiptareve te pafajshem te Kosoves qe beri qe NATO te nderhyje ne Kosove. Tragjedi si ajo e Recakut apo kalvaret e refugjateve te debuar nga Kosova drejt Shqiperise e Maqedonise ndihmuan me shume clirimin e Kosoves se sa gjithe pushket e shkrepura nga ushtaret e UCK-se. Prandaj boll i thurni lavde nje formacioni fantazem si UCK te dirigjuar nga sherbimet e huaja sekrete, thurini lavde familjeve te gjithe atyre shqiptareve te pafajshem te Kosoves, ata jane martiret e vertete te lirise se Kosoves. Gjaku i tyre eshte cmimi i lirise e jo "trimat" e UCK-se qe kerkojne te marrin te gjitha meritat e luftes si para, si gjate edhe pas luftes.

Numri i viktimave te luftes ne Kosove ne rradhet e shqiptareve te pafajshem eshte shume here me i madh se numri i ushtareve te rene ne lufte. Pra eshte populli i pafajshem i Kosoves, pleq, gra, femije te pambrojtur, heronjte e vertete te Kosoves. Dhe ketyre viktimave te harruara askush nuk u thur lavde, edhe pse nje popull i tere i ka borxh lirine. Bombat e NATO(s) nuk do te kishin rene mbi Kosove nese bota nuk do te perjetonte ne ekranet e televizioneve genocidin ndaj popullsise se pafajshme te Kosoves.

Albo

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    A qe paske knaq Albo krejt
    nji thmi 10 vjeq me pas shkrue ket postim eshte dasht me ja ngreh vesht e me i than pse balit se ke msue ma mire dhe kush te ka msue keshtu gabim
    sipas teje UÇK-ja spaska qen ushtri
    as luften se paska nis as se paska ba as shkaku i luftes NATO-ja nuk paska intervenue haaa po
    Po pse i bani pra masi as ushtri ska pas as luft jo perse i bani serrbija ato vrasje more djal
    as rugova nuk ja prishi timin e duhanit shkaut perse pra gjith ato vrasje masakra dhunime e diegje e plaqkitje
    bota e din qe ne kosove ka pas luft te prir nga djemt ma te mire te kombit e te organizuar ne nji ushtri Çlirimtare e cila e solli NATON dhe lirin e shtetin baco
    kur te gjith e kan pranue qe UÇK-ja ka qen ushtria e NATOS ne tok kembsoria e saj e ti pshtjell aty jo ska pas e jo skan luftue e jo skan çlirue e kurgju hiq skishe than veq nejse je mundue te thuash diqka.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    A kini ndegju per Toplicen e NIshit atje Jon kon shqiptart,mos tish kon Amerika me Anglin te njejtin fat e kishum pas.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 14-10-2009 më 02:56

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    [QUOTE=Albo;2448405]Zakonisht, shqiptaret qe kane me pak se 4 klase shkolle i thurrin lavde te tilla nje ushtrie si UCK-ja. Bile arrijne deri atje sa i atribuojne edhe "clirimin e Kosoves" UCK-se edhe pse nje bote e tere e di qe ishte NATO ajo qe e cliroi Kosoven, ashtu sic eshte NATO ajo qe edhe sot e kesaj dite garanton sigurine e shtetit te Kosoves. Mirepo kjo nuk i pengon aspak shqiptaret qe ti bien gjoksit e ti bejne qejfin vetes ne ate krenarine e tyre boshe.

E ke teprue pak si shum po per veti e ke
    Mos je pak jasht prej kosove apo se di ku i bie o zotni po qysh muk ka ba lufte UQK-ja ashtu sa ka pase mundesi marre eshte per nje shqiptare me mohue veten e tije.[/B]
    Ndryshuar për herë të fundit nga shalja1 : 14-10-2009 më 03:40

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Edhe njeher me duhet ta ngris kete qeshtje: Me duket i quditshem konceptimi i anetareve nga Shqipria kundrejt luftes ne Kosove. Kete vit me ra rasti qe te diskutoj me nje zyrtare te nje ministrie ne shqipri dhe gjate diskutimeve qe kisha aman me tha keshtu: Pse nuk ja jepni Mitrovicen serbis ju dhe poashtu me tha keshtu, ju e keni ngacmu serbin dhe jo serbia juve.

Do me kishte interesu qe te kuptoj me shume kete mentalitet se nga cila arsye buron e gjithe ky devijim informacioni.

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Zakonisht, shqiptaret qe kane me pak se 4 klase shkolle i thurrin lavde te tilla nje ushtrie si UCK-ja. Bile arrijne deri atje sa i atribuojne edhe "clirimin e Kosoves" UCK-se edhe pse nje bote e tere e di qe ishte NATO ajo qe e cliroi Kosoven, ashtu sic eshte NATO ajo qe edhe sot e kesaj dite garanton sigurine e shtetit te Kosoves. Mirepo kjo nuk i pengon aspak shqiptaret qe ti bien gjoksit e ti bejne qejfin vetes ne ate krenarine e tyre boshe.

Ashtu sic nuk ishte "lufta e UCK-se" qe beri qe NATO te nderhynte ne Kosove, ishin vrasjet, dhunimi, debimi i atyre qindra mijera shqiptareve te pafajshem te Kosoves qe beri qe NATO te nderhyje ne Kosove. Tragjedi si ajo e Recakut apo kalvaret e refugjateve te debuar nga Kosova drejt Shqiperise e Maqedonise ndihmuan me shume clirimin e Kosoves se sa gjithe pushket e shkrepura nga ushtaret e UCK-se. Prandaj boll i thurni lavde nje formacioni fantazem si UCK te dirigjuar nga sherbimet e huaja sekrete, thurini lavde familjeve te gjithe atyre shqiptareve te pafajshem te Kosoves, ata jane martiret e vertete te lirise se Kosoves. Gjaku i tyre eshte cmimi i lirise e jo "trimat" e UCK-se qe kerkojne te marrin te gjitha meritat e luftes si para, si gjate edhe pas luftes.

Numri i viktimave te luftes ne Kosove ne rradhet e shqiptareve te pafajshem eshte shume here me i madh se numri i ushtareve te rene ne lufte. Pra eshte populli i pafajshem i Kosoves, pleq, gra, femije te pambrojtur, heronjte e vertete te Kosoves. Dhe ketyre viktimave te harruara askush nuk u thur lavde, edhe pse nje popull i tere i ka borxh lirine. Bombat e NATO(s) nuk do te kishin rene mbi Kosove nese bota nuk do te perjetonte ne ekranet e televizioneve genocidin ndaj popullsise se pafajshme te Kosoves.

Albo
    Lol do te mundohem te jem shume i shkurt, por vetem nje thenje do ta them:

"Nese nje gje nuk fillon, nuk do te existoj dhe nuk do te perfundoj"

Keshtu ka qen edhe me UCKn, ndoshta nuk ka bere lufte Vjetnamezesh apo Qeqenesh, sepse ka qen e rrethuar me kufijsh sllavesh dhe se armatimi ka qen pike e dobet, mirpo nuk i ka mungu trimeria ushtareve qe edhe para 100 tankeve te luftojn me arme duarsh dhe bile bile ka pasur me qindra beteja te fituara edhe perkunder kesaj artilerie luftarake qe ka pasur shkau.

Thjesht te mos zgjatem, mirpo ajo thenje qe ta dhash eshte e tera qe pasqyron shumeqka, sepse po te mos ishte UCKja qe te fillonte Luften, ateher nuk do kishte lufte dhe as lufta nuk do te perfundonte dhe nuk do kishte as nderhyrje Natosh e as ndonje konflikt, mirpo ne populli do te ishim ata qe do te na dhunoheshin akoma te drejtat elementare, dhe Pavarsia do kishte qen vetem enderr pacifiste e disa personave qe kan enderruar gjithmon se me gjethe pemesh mund te ndalet nje tank rus dhe keshtu te pavarsohen.

Doren ne zemer me hapjen e kesaj teme, kam mesuar shumqka rreth nesh, e kam ditur qe ne te kaluaren jemi karakterizuar me kete mentalitet, mirpo kam menduar qe xheneratat e reja te ken tradhtuar ate mentalitet deshprues, mentalitet qe gjithmon ka qen ne favor pushtuesish.

Kalo mire dhe shpresoj te me kesh kuptuat drejt.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •