Nuk ėshtė shumė e saktė ajo tabela. Body Mass Index llogarit peshėn. Kėrkoni nė net BMI dhe do e gjeni njė kalkulues tė tillė.
Unė dal leptosome fare sipas tabelės157 cm dhe 49 kg... ndėrkohe qė kam arritur peshėn time ideale qė i pėrkon moshės.
jam 1;73 e jam afro 55 kg po ne fakt nuk eshte se ne trup jam shum po me peshon koci shummm hehehehehehhe
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Nuk e di sa e sakte mund te jete per ju por ju them se eshte shkeputur nga "ENCIKLOPEDIA MJEKSORE" .
Keni te drejte ne BMI merret ne konsiderate dhe mosha ,kurse kjo eshte nje tabele pergjithsuese per gjith moshat nese i pershtatemi ne cdo lloj mosha + - 3-4 kg eshte e sigurt probleme shendetsore te lidhur me peshen nuk do te kemi.
Sepse faktori mbipeshe nuk eshte thjesht nje faktor estetik ,por me teper faktor shendetsor dhe mjafte shqetesues do te thoja.
Ne Shqiperi kohet e fundit ka nje rritje te konsiderueshme te infrakteve dhe iktuseve dhe ne mosha jo te vjetra ,kjo si rrjedhoje e mbipeshes ,kolesterolit ,triciklideve ,qe mund ti evitojme duke u ushqyer ne menyre te shendetshme duke ruajtur linjat dhe mbi te gjitha duke pasur shendet te mire.
Simbas tabeles qenkam mbi peshe
1.85 i gjate
87 kg
Hej bela cna ka gjetur.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
hmm a jam taman bre ??? 1.71 = 63 kg iu me nalta ktuu ???????? lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rreja : 12-11-2009 mė 03:11
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
Krijoni Kontakt