Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 63
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    A mund te themi se kjo eshte nje sukses i mire i instuticoneve te Kosoves,me sakt i Policis,deri sa ka arit te kap nje grup teroristesh kjo do te thot se shteti funksionon mire dhe ka gjith instuticionet nen kontroll.............kjo eshte per te pershendetur policin e KOSOVES...
    Policia e Kosovës as që ka dijtur se ky djal ekziston në
    rruzullin tokësor. Pa lerini ato muhabete, djalë...

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga ricky_ch Lexo Postimin
    Policia e Kosovës as që ka dijtur se ky djal ekziston në
    rruzullin tokësor. Pa lerini ato muhabete, djalë...
    Po sipas jush ,kush e paska arestur ket kriminel..une e lexova kshu ,sipas kesaj deklarate eshte arestuar nga policija e Kosoves..nuk bera muhabeta po e thash at qe edhe elexova...Na thuaj ti pra kush i paska arestuar ata tre kriminel....???

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Po sipas jush ,kush e paska arestur ket kriminel..une e lexova kshu ,sipas kesaj deklarate eshte arestuar nga policija e Kosoves..nuk bera muhabeta po e thash at qe edhe elexova...Na thuaj ti pra kush i paska arestuar ata tre kriminel....???
    Zotëri,

nga e ka dijtur policia e Kosovës me çka merret zotëria në fjalë,
    apo po të duket kjo punë rastësi!?

Po atij i shkruante në ballë çfarë qëllimi ka me armët?

Të mi japin edhe mua innfomatat e gatshme jam gjendje
    ta zë çdonjëri.

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Citim Postuar më parë nga ricky_ch Lexo Postimin
    Je i sigurtë për këtë?

Mos bluaj kot kur nuk din çfarë thot feja!
    Allahu, Arabet, Pakistanezet, Afghanet e Somalezet e dine me se miri. A je ti ma musliman se Arabet??? Mos u tall me falet e Allahut
    Talaq, Talaq, Talaq.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Allahu, Arabet, Pakistanezet, Afghanet e Somalezet e dine me se miri. A je ti ma musliman se Arabet??? Mos u tall me falet e Allahut
    Feja nuk percaktohet në kombe por në libra të shenjtë, referuar Kur'anit kjo gjë është e ndaluar e sqaruam me ty tek ajo somalezja më duket.
    Pse është arab nuk do të thotë se është më musliman se një shqiptarë, për derisa 20% e Egjiptit i takojnë fesë krishtere (ata janë arabë).
    Kombi mbi të gjitha

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Ky djaloshi përbën një rast sa individual aq edhe të izoluar, kur them të izoluar i referohem familjës së tij ku ai nuk gjen mbështetjen e familjës për aktin e ndërmarrë.

Sigurisht pse është rast individual dhe i izoluar nuk do të thotë të heshtët, qeveritë shqiptare urgjentisht duhet të fomojnë platformë për parandalimin e ketyre fenomeneve, nëse sot keto raste janë individuale kjo na jep të kuptojmë se nesër mund të jenë kolektive (grupore), të organizuara dhe që përbëjnë rrezikë edhe më të madh, andaj heshtja ndaj ketyre gjërave është heshtje ndaj krimit.
    Kombi mbi të gjitha

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Kot per kuriozitet ia futa nje search dhe opaaa 'Free Betim Kaziu' - Facebook.

Cka me pa...Ximi abedini i ketij forumi ishte nje nga 542 members. lol

Ja nje foto e Betim Kaziut

Me dhimbset femija, nese eshte i tij, qe do te kaloj femijerine pa baba...sepse babai i tij u indoktrinua nga devijuesit/terroristet islamik.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 13-06-2011 më 13:16

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    O ti zotëri,

po mend e peshkut që i paske.
    Ti kur e kryn një krim feja qenka fajtor?

Nuk ka më musliman a ma katolik,
    për veprimet e veta njeriu vet mban përgjegjësinë!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Mire qe e paskan arrestuar para kohe kete funderrinen terroriste, se do te mund te perfundonte e tera kjo sic ndodhi ne Gjermani, e mos vet ne cfare situate kishim ardhe para atyre qe i kemi miq numer nje dhe te vetmit te vertete ne bote. Dhe pse as tani nuk eshte se eshte me mire.

Keta telolistat tane mjafton nga nje shuplake me ua dhene dhe kthjellen, aq te lezikshem jane.

Na moren ftyren keto fare funderrinash ne emigrim, e per nje pis perlyhet nje fis.

P.S. Ajo familja e tij qe qenka shqetesuar a ju ka interesuar se cfare ben djali i tyre dhe me cfare merret?!

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Kot per kuriozitet ia futa nje search dhe opaaa 'Free Betim Kaziu' - Facebook.

Cka me pa...Ximi abedini i ketij forumi ishte nje nga 542 members. lol

Ja nje foto e Betim Kaziut

Me dhimbset femija, nese eshte i tij, qe do te kaloj femijerine pa baba...sepse babai i tij u indoktrinua nga devijuesit/terroristet islamik.
    Motra e vet u paska shprehur se nuk qenka aspak i tiil(kriminel)po te shohish fotot
    qenka 100% taliban i avganistanit....

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •