Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 63
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Mjere ai femije,nese eshte i tij qfare baba,ncncn..

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Duhet nji nga nji ti burgosin dhe ti denoin me vdekje keta çetnik mjekerr ka.....bre fara u hupt
    po te kisha une mundesi do ti kallesha ne zjarr per se gjalli keto coftina te ndyta qe na e flliqen kombin e shtetin phuuuu
    LLap une e ti vetem ne ket pik pajtohemi,pra nuk jemi shume larg,mjafton qe te distancohesh edhe nga komunistet e din ti per ken e kam fjalen.
    E per qita talibanet shqiptar kerkoi denimin me kapital te mundeshem qe na e qiten faqen e zez,edhe heret a von sherrin kemi me jau pa

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Mendimi im eshte qe keto raste, jane vetem raste individuale dhe asgje s'ka te beje me Kombin Shqiptar.

Mos te harrojme qe edhe ne shoqerine amerikane ka raste te tilla. Nese ju kujtohet

para ca vite rasti terrorist i cili ishte ne Qendren Tregtare ne Oklahoma, e besoj qe

shumices ju kujtohet qe ishte vete qytetari amerikan i cili ishte pergjegjesi kryesor dhe i

vetem per ate krim.

Mirepo qe disa thojne qe po te mos ishte Amerika, nuk do egzistonte as Kosova e as

Shqiptaret. Mendoj qe kjo eshte e pa baze, sepse Kosoven e cliruan ata te cilet luftuan, ata

te cilet derdhen gjakun e tyre. As Amerikanet, as Anglezet, e asnje popull tjeter nuk ka derdhe

gjak ne Kosove, perpos Shqiptareve.
    Kurr nuk munden me qen raste kolektive pa qen se pari raste individuale

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    krimi i vetem qe ka ber eshte se ka qen praktikus i fes islame gje qe po ju pengon fbi e cila po mundohet me zhduk ket fe edhe pse e din se sdo ja arrin kurr sepse eshte feja qe e ka garantu zoti qe do ekzistoj deri ne diten e mbram tjera krime ska be ska vra askend ska rrah torturu kercnu askend thjesht vetem nje krim e ka be dhe ai eshte qe ka besu zotin pa te meta
    O taliban
    Ti thuaj qfar te duash,por e din ata mir qka bajn me ket legen,edhe ti qasi muti je

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323

Shqiptari në New York, kërkonte të vriste ushtarët amerikanë

Ky fetyrmajmuni deshti te vrase Ameriken mikun e vetem te shqiptareve dhe ky meriton karriken elektrike,,,kurse shoket e tij po e shfrytezojne dobesin e shtetit per te marre pushtetin dhe vendosur sistemin afgan ne Kosove

Shqiptari në New York, kërkonte të vriste ushtarët amerikanë
    07-07-2011 14:14 CET
    Gazeta Zeri

Një shqiptar nga Kosova me banim në New York, ka udhëtuar matanë opeanit, për tu stërvitur me grupime ekstremiste të Al Kaedës dhe për të vrarë trupat ushtarake amerikane. Me qëllimin e vetëm, të vdesë si një martir për Islamin.

Pikërisht këtë akuzë formuluan prokurorët federalë në SHBA, në nisjen këtë mesjavë të procesit gjyqësor kundër Betim Kaziut. 23 vjeçari me origjinë shqiptare, është një qytetar amerikan që u arrestua në vitin 2009, dhe u akuzua se do të vriste amerikanë që shërbenin në zona të nxehta si Afganistan, Irak dhe në Ballkan, pas stërvitjes me Al Kaeda.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Msu Beni Nervos O Shqiptar Ka Kush Meret Mekt Njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    ja qfsha mjkeren e qetnikit e fen qe ja kom pshur edhe ska guxu me ba zo,e din miza ku me lshu mootin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2011
    Postime
    50
    Me vjen nje vrell dhe behem shume me nerva kur lexoj se idioter e kafshe te tilla si ky na prishin imazhin si nje komb i vogel qe jemi.

MASKARA I DREQIT !

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Talbenaet Shqipfoles duhet zhdukur ne emer te popullit, duhet nje Enver special vetem per ta.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Ky eshte myslyman i vertete, se islami njeh vetem 'vellezerit' e tjere islamike dhe i ndihmon vetem ata.
    Te gjithe Al kaida e Kosoves me duket si mi magjype
    Talaq, Talaq, Talaq.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •