Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Nuk dua te futem ne bredesi te kesaj teme, se nuk kam kohe. Kam frike se ekonomija e shqiperise do shkoj si ajo e Zimbabwe-se qe me 2,000,000,000,000,000 dollare nuk mundeshe te bleje nje buke.
    Nejse, sot eshte permiresuar pak gjendja, po prap leku eshte ne renje, e keto jane shenja shume te keqe per popullin.
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    Nuk dua te futem ne bredesi te kesaj teme, se nuk kam kohe. Kam frike se ekonomija e shqiperise do shkoj si ajo e Zimbabwe-se qe me 2,000,000,000,000,000 dollare nuk mundeshe te bleje nje buke.
    Nejse, sot eshte permiresuar pak gjendja, po prap leku eshte ne renje, e keto jane shenja shume te keqe per popullin.
    Po nė USA vall si ja bėjn qė ka vajtur 1€ = 1.5$ si i bėhet? Po nė Japoni qė ka vajtur 1€ = 2.3„? 1€ = 1£ nuk duket e habitshme? Mua mė duket shum, kur EUR po kalon £ nuk kemi pse tė alarmohemi vetėm ne si popull por tė gjithė. Nuk besojė se ndikon vetėm politika ekonomike e vendit tonė po e gjithė rajonit, qė e ka konvertuar lekun e tyre me EUR dhe pėrfitojn nga situata e fuqizimit tė Euros. Kjo nuk po ndodh vetėm nė Shqipėr po nė tė gjithė Botėn, dhe supermacia e EUROS po duket fare qartė. Tė shikojm sesi do reagojė Guvernatori i BSH nė vazhdim, sesi do luaj me letrat me vlerė dhe ēfarė (arme ka tė fshehur pas vetes tė dali nga kjo situat). Koha do ta tregojė se deri ku do tė arrij leku.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •