Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

Kërkoi Ndihmë nga Katolikët e Vërtetë ...

Kërkoi Ndihmë nga Katolikët e Vërtetë që të më tregojnë apo të më ndihmojnë në lidhje me gjetjen e disa Katolikëve të tjerë po të vërtetë të cilët më kërkuan një vend për të biseduar kundër "IslamoFobëve", ata me pak fjalë më thanë që : "Katoliku i Vërtetë është ai që Solidarizohet me të gjitha Fetë të tjera".
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Më Konkretisht ...

Kërkoi nga Katolikët e Vërtetë (të forumit) të më drejtojnë tek Katolikët e Vërtetë (tek vendi ku jeni ju), pra tek ata Katolik që mbështesin idenë e "Solidarizimit të një Feje me Fenë tjetër".

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Paska dal nga kafazi ky
    Life's too short to remove USB safely.

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Paska dal nga kafazi ky
    Qetësi Jacko ...

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Kërkoi Ndihmë nga Katolikët e Vërtetë që të më tregojnë apo të më ndihmojnë në lidhje me gjetjen e disa Katolikëve të tjerë po të vërtetë të cilët më kërkuan një vend për të biseduar kundër "IslamoFobëve", ata me pak fjalë më thanë që : "Katoliku i Vërtetë është ai që Solidarizohet me të gjitha Fetë të tjera".
    Problemi eshte se keshtu si e ke parashtruar ti pyetjen, nuk jemi si ne klase te I, qe njerezit jane te gatshem e jan me te vertete te ndergjegjshem per ate cka i perket si katolik, apo thjeshte si njeri e si human... Katoliku i vertete ne fakt solidarizohet edhe bashkebisedon me cdo lloj Fe-je, kur kjo i mbahet normave shoqerore, perderisa nje katolik e di shume mire qe "myslimanizmi" eshte rryme fetare njesoj si "katolicizmi"... Bisedimi me/per fe-te e tjera jo vetem hap horizontin e njohurive mbi tjetrin, duke mos e bere me ate te huaj (sepse e huaja te tremb), por te pakten ben qe te jetosh prane tjetrit pa pasur nevoje te jesh perhere ne gatishmeri lufte (lufte fjalesh e me tej... ).

P.S. Une jam katolike me zemer, por nuk mund te them nese quhem e vertete apo e pavertete LoL
    La vita è bella...

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Përshëndetje e Nderuar : Era,

Kjo është zanafilla apo thelbi i temës, fakti që vetë feja (coftë ajo Islame, Katolike, Budiste etj.) thërret apo urdhëron për Solidarizim, Paqe dhe Tolerancë ndërfetare, pra feja na urdhëron diqka por ne vetë nuk i bindemi këtij urdhëri, pse ashtu ?! A na urdhëron feja të duhemi me të gjithë (Fetë) atëherë pse ofendohemi ndërmjet vete ?!

Dhe mu për këtë doja të dija nëse ekziston ndonjë Katolik i Vërtetë që i bindet urdhërit dhe thotë që unë Solidarizohem me fetë tjera ... ?!

Përshëndetje ...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Un jam kundra te gjitha feve.

Besoj ne zot, ama jam kundra cdo sekti fetar. Te gjith ta kan me te futme!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438

Dhe mu për këtë doja të dija nëse ekziston ndonjë Katolik i Vërtetë që i bindet urdhërit dhe thotë që unë Solidarizohem me fetë tjera ... ?!
    Jo te gjithe njerezit jane njesoj e pastaj mos beso cfare profesojne Fe-te (priftat e hoxhat). Rralle here thone ate qe eshte e sakte. Edhe ato njerez jane fundja, e shkojne pas eres e pas leverdise. Prandaj nuk do thoja se jane njerezit te pavertete, por eshte vete jeta qe te ben te zgjedhesh e s'te len nje rruge qe shkon drejt, por qe ka gjarperime. Nuk e di nese ketu hyn djalli apo ndonje gje e keqe qe na i veshtireson punet, por kjo eshte e verteta, qe s'ka asgje te vertete
    La vita è bella...

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Jo te gjithe njerezit jane njesoj e pastaj mos beso cfare profesojne Fe-te (priftat e hoxhat). Rralle here thone ate qe eshte e sakte. Edhe ato njerez jane fundja, e shkojne pas eres e pas leverdise. Prandaj nuk do thoja se jane njerezit te pavertete, por eshte vete jeta qe te ben te zgjedhesh e s'te len nje rruge qe shkon drejt, por qe ka gjarperime. Nuk e di nese ketu hyn djalli apo ndonje gje e keqe qe na i veshtireson punet, por kjo eshte e verteta, qe s'ka asgje te vertete
    Përgjigje Interesante e Nderuar Era, sidomos kjo pjesa e fundit ... !!!

"Por kjo është e Vërteta, që s'ka asgjë të vërtetë".
    __

Ata Priftërinjtë dhe Hoxhallarët që abuzojnë si duket me postin e tyre, ndërhyjnë edhe në jetën e përditshme të njëriut, asnjëra fe në botë nuk urdhëron terrorizmin apo mossolidarizimin me fetë të tjera, pra nga na dolën këta, athua këta janë të "Pa Fe" ... ?!

Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ata Priftërinjtë dhe Hoxhallarët që abuzojnë si duket me postin e tyre, ndërhyjnë edhe në jetën e përditshme të njëriut, asnjëra fe në botë nuk urdhëron terrorizmin apo mossolidarizimin me fetë të tjera, pra nga na dolën këta, athua këta janë të "Pa Fe" ... ?!
    Mos ngaterro matrapazet e te eturit per pushtet me Fetaret... Njeriu sot eshte i ditur e do e ben...

Sot nuk ka luftra Fetare, e luftrat s'jane asnjehere te tilla e s'jane as te mira e as te keqija. Lufta nuk ka emer. Sjell keq ne shumicen e atyre qe i bie per pjese e sjell leverdi per ata qe e nisin... Gjithsesi sic e thash terrorizmi, e keqja, lufta etj qe kane nje fytyre (negative) jane te Pa-Fe, jane te Pa-anshme e profetizojne thjeshte aromen e fitimit me masken e dickaje (fe-se, demokracise e me rradhe, edhe se ne fund perbindeshi del po ajo e shkreta ekonomi ose pushteti e fuqia e ketyre te fundit duhet me te vertete t'ia kesh friken, sepse nuk pyesin as per nenen e femine e vet, perpara asaj qe kane per te realizuar).
    La vita è bella...

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •