Po beja kohe pa e pare kete filmin dhe me ka pelqyes shume kur e kame pare per here te pare. Ky filmi eshte ne anglisht dhe nuk eshte I perkthyer ne shqip. Te gjitha pjeset jane ne youtube duke filluar nga pjsa e pare deri tek pjesa 41.
Po beja kohe pa e pare kete filmin dhe me ka pelqyes shume kur e kame pare per here te pare. Ky filmi eshte ne anglisht dhe nuk eshte I perkthyer ne shqip. Te gjitha pjeset jane ne youtube duke filluar nga pjsa e pare deri tek pjesa 41.
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Sikur Jezus Krishti te zbriste ne toke, ndoshta vendi i fundit ku do te hynte do te ishte nje Kishe. Mua me pelqen ne menyre te veēante kjo pjesa e videos qe e paraqet Krishtin jo vetem hyjnore por edhe shume njerzor.
Une jam ketu per t'u dhene shikimin atyre qe nuk e kane, dhe per t'ua hequr atyre qe besojne se e kane". Kjo eshte e jashtezakonshme, jashte ē'do imagjinate.
Ose me vone kur u drejtohet prifterinjeve te kohes, me duket sikur eshte duke u folur fetareve te diteve tona. Me beri pershtypje kjo pjesa ketu.
Te mjeret, te mjeret ju prifterinj e farizenj, hipokrit, te mjere.....
ju mbyllni dyert e qiellit perpara njerzeve, te ftuar per te mos hyre dhe nuk lini qe te hyjne as te tjeret, MESUES TE ASGJEJE....qe filtroni nje inerci dhe qe kaperdini nje Devč, udheheqes te verber, qe shikoni gjera me te vogela te drejtesise dhe nga ana tjeter shkelni zemren e ligjit......DREJTESI, FALENDERIM, BESNIKERI......ju jen hipokrit si varre te ngjyrosura, qe duken te shklqyera nga jashte por brenda, te mbushur me eshtra dhe kalbesira. E ju qe keni te gjithe krenarine ne kyte TEMPULL sepse e keni zbukuruar me gure te bukur une ju them se, ZOTI DA T'A BRAKTISE, dhe nuk do te rri gur mbi gure.....kjo e juaja eshe shenderruar ne nje shtepi te shkrete, nuk eshte me shtepia e ZOTIT por e hardhucave dhe e paraziteve...... gjarprinje, si mund te shpresoni qe t'i shpetoni zemerimit qe do t'u mbuloje.......e juve qe largoni nga une femijet tuaj, ju them: do te mundeni te me shikoni perseri........vetem ate dite kur do te arrini te therrisni, I LUMTUR QOFTE AI QE VJEN NE EMER TE ZOTIT, SEPSE UN DHE BABAI IM JEMI NJE DHE NJE GJE E VETME!!!!!!! Eshte me te vertete e jashtezokonshme.
nuk e dija se ishte dhe ne italisht ne youtube.
mua me pelqen nga minuta e 8:52 ne kete pjesen poshte, gjithashtu dhe shume pjese te tjera. ky film per mua fillon nga pjesa e 12-te.
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Gerrard73,
Jezusi eshte ne toke, eshte ne mesin tone, eshte ne Eukaristine e Shenjte! Normalisht, ai gjendet kudo ku 2 a 3 luten ne emer te Tij. Te mos harrojme qe kisha jemi ne, e nese shohim qe nje moter apo vella i yni, qofshin keta edhe njerez te urdheruar, nuk jane ne rrugen e duhur, duhet te flasim me ta dhe t'u bejme me dije se duhet te punojne vec per Krishtin. Mirepo, ma s'pari duhet qe te jemi ne rregull me veten.
QLJK!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dielli_ime : 26-09-2009 mė 05:58
Krijoni Kontakt