Close
Faqja 19 prej 80 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 792
    i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    A bre Lisa 12: Kam qene i dyti pas linda 5 qe ta kam uruar ditlindjen,me gjith ata fotos.Si nuk te shpetoj goja nje here te me falenderosh per urimet.hahahaha.Por une nuk jam <<nachtragend>> ta uroj perseri.edhe 100 vjet te tjera plot lumturi e begati.
    Nderime Alem,e kalofshe mire

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Mirmbrema Tirona
    Kalofshi nje mbremje te kendeshme
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    Pershendetje Sofra e mire se ju gjeta

http://www.youtube.com/watch?v=x5r8beZM9n0

ahhhhh Tirona re
    Sterno ,ke Tirona e re e ke shpin mi
    Lagja ime e preferume ....une ka Tirona e re shkojsha per dite, po me shume e bojsha rrugen ne kembe ....e nganjehere me autobus ...
    Nje dite ne autobus hipen nje vajze shume e bukur dhe e lyer me nje parfum me ere te kendshme ...nja dy ēuna goxha te rritur po e shifshin dhe e ngacmonin ,ka lezet mor vlla duket qe oshte autobuzi i Tiranes se re ,nuk i gjen ktu gjojna ke autobuzi i Kamzes (historia eshte para demokracis ),me kapi nje e qeshur ahahahaha

Pershendetje rrusho
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Tironsa, ju uroj nga zemra Gėzuar Vitin e Ri 2010.
    Po deshėt eni me mua dhe pimė nga njė kafe te "Logoreci" pranė TVSH. Unė qeras!
    Hė mi saura, s'thuhet kot se tironcet e kanė njė cikė hundėn pėrpjetė. Jo, jo, jo mos thuaj: jo! E kanė thėnė tė tjerėt. E sheh unė u ofrova edhe kafe, madje te "Vila Logoroci", po ncuk! S'tė honeps njeri!

shaka. Hė mi saura s'na the si e kalove vitin e ri?
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Hė mi saura, s'thuhet kot se tironcet e kanė njė cikė hundėn pėrpjetė. Jo, jo, jo mos thuaj: jo! E kanė thėnė tė tjerėt. E sheh unė u ofrova edhe kafe, madje te "Vila Logoroci", po ncuk! S'tė honeps njeri!

shaka. Hė mi saura s'na the si e kalove vitin e ri?

Une nuk isha ne Shqiperi ,se po te isha me gjith qef ,pse mos ta pija kafen .
    Vitin e ri e kalova shume mire ,u kenaqa ...Tirancit ne pergjithsi jane njerez te menēur dhe kur je i menēur je i thjeshte ..i pershtatesh te gjithve ,ka dhe nga ata/o qe thua ti por keto /a nuk jane te menēur ...s'eshte e thene se je nga Tirana dhe je i perkryer ,sa ka Tirana ....ka gjithashtu dhe nga krahu tjeter ,ka shume te mire ,ka dhe njerez qe sjellja i nje Tirancit mund ti duket mendjemadhsi ,ēmenduri etj ...
    Ademo thojne motren dhe vllain se zgjdh dot se ta ka bo nona me baben ...miqt i zgjedh...
    Ja me prit ne vere ne Danimark ,sivjet mendoj kismet ,te vizitoj shtetet skandinave ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    ...
    Ja me prit ne vere ne Danimark ,sivjet mendoj kismet ,te vizitoj shtetet skandinave ....
    E thua me gjithė mend?! Fjala e urtė thotė: "Naivit ( injorantit ) mos i trego pėrralla se i merr pėr tė vėrteta". Nganjėherė, nga dėshira pėr t'u realizuar dicka bėhem edhe naiv!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    tironncccaaaaaa ku jeni...shpresoj tja keni kalu mire sonte..

Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Sterno ,ke Tirona e re e ke shpin mi
    Lagja ime e preferume ....une ka Tirona e re shkojsha per dite, po me shume e bojsha rrugen ne kembe ....e nganjehere me autobus ...
    Nje dite ne autobus hipen nje vajze shume e bukur dhe e lyer me nje parfum me ere te kendshme ...nja dy ēuna goxha te rritur po e shifshin dhe e ngacmonin ,ka lezet mor vlla duket qe oshte autobuzi i Tiranes se re ,nuk i gjen ktu gjojna ke autobuzi i Kamzes (historia eshte para demokracis ),me kapi nje e qeshur ahahahaha

Pershendetje rrusho
    Je e pershendetur edhe ti ylli.
    Linda harova te te pyesja:si tu be ajo shoqja(schlaganfall)?hoffe gut,wenn nicht, sag bitte bescheid.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Halo ti ylli i shqipetareve te gjermanise mbi mua,Te pershendes e me te mira

Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Faleminderit Alem.Ti si je?ma mer mendja mire si gjithmone
    punon ndonjehere ti lal,se gjithmon ketu te gjej?

Faqja 19 prej 80 FillimFillim ... 917181920212969 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •