Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    Citim Postuar më parë nga labi_nn Lexo Postimin
    Ti jepi pergjigje kësaj sa mirresh me prifta dhe pollavra. Ne qindra tema kam lexuar shkrime tua duke fy besimin e krishter, Biblen dhe Jezusin. Prandaj pasi qe moderatoret po lejojnë qe ti te sillesh keshtu, si reagim per te treguar ty se kush je, dua te postoj disa nga turpi i Islamit qe eshte Muhamedi

Ju dini te dalloni te miren dhe te keqen, prandaj dallojeni kete. Shiqojeni se si ishte i terbuar ai far maraklia Muha qe asnjëher nuk i rrëfj mekatet: A din se qka do me thënë Pedofil? Kush nuk e din le ta pytë Jabir bin Abdullah sepse ai tregon ne Valum 7, 62 rreshti 17:

Volume 7 Buch 62, Nummer 17:
    Jabir bin Abdullah tregoi:
    Kur ne u martuam me tha Apostulli i Allahut mua:
    „C’fare tipi femre ke
    martuar?“ Une u pergjigja:“ Une kame martuar nje Matrone.“ Ai (I Derguari i Allahut) tha:“Pse Nuk ke dashuri te veqant per viregjeresha te mitura per t’i ledhatuar (perkdhelur)?“

Jabir tregoi gjithashtu:
    I Derguari i Allahut tha: "Perse nuk ke martuar nje
    vajz te mitur, keshtuqe do te kishe luajtur ti me te dhe ajo me ty?“
    @ ti labi dabëll en !

Shume me nje entuzijazem te madh po spjegon disa gjera te cilat nuk te takojne (s'ke dituri).
    Po ku i gjen keto fjale more aman: Matrone, Apostull i All-llahut, Volume 7 Buch 62, e s'di cka.
    Kujna po ja tregon keto pallavra ty?

Muhammedi alejhi selam eshte robi dhe Pejgamberi i All-llahut xh.sh, sic eshte Jezusi alejhi selam.
    All-llahu e zgjodhi pejgamberin a.s per te derguar te Tij sepse Ai ishte me i besuari i All-llahut.
    Privilegjet qe ja dha All-llahu Pejgamberit te vet, neve nuk mundemi ti ndryshojme. Ai pervec se ka qene Rob ( njeri i thjeshte) ne te njejten kohe All-llahu e ka dalluar me Pejgamberllek, O ërtëtup.

Ju Jezusin e llogarisni si Zot ( estagfirullAh).
    Si mundet nje njeri te jete Zot kur ai e ben çiçin.

hahahahahahahahahahahahaha
    Ndrysho Firmën

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga labi_nn Lexo Postimin
    Ti jepi pergjigje kësaj sa mirresh me prifta dhe pollavra. Ne qindra tema kam lexuar shkrime tua duke fy besimin e krishter, Biblen dhe Jezusin. Prandaj pasi qe moderatoret po lejojnë qe ti te sillesh keshtu, si reagim per te treguar ty se kush je, dua te postoj disa nga turpi i Islamit qe eshte Muhamedi

Ju dini te dalloni te miren dhe te keqen, prandaj dallojeni kete. Shiqojeni se si ishte i terbuar ai far maraklia Muha qe asnjëher nuk i rrëfj mekatet: A din se qka do me thënë Pedofil? Kush nuk e din le ta pytë Jabir bin Abdullah sepse ai tregon ne Valum 7, 62 rreshti 17:

Volume 7 Buch 62, Nummer 17:
    Jabir bin Abdullah tregoi:
    Kur ne u martuam me tha Apostulli i Allahut mua:
    „C’fare tipi femre ke
    martuar?“ Une u pergjigja:“ Une kame martuar nje Matrone.“ Ai (I Derguari i Allahut) tha:“Pse Nuk ke dashuri te veqant per viregjeresha te mitura per t’i ledhatuar (perkdhelur)?“

Jabir tregoi gjithashtu:
    I Derguari i Allahut tha: "Perse nuk ke martuar nje
    vajz te mitur, keshtuqe do te kishe luajtur ti me te dhe ajo me ty?“
    Hadithi vjen per nje person qe kishte martuar nje grua te divorcuar edhe profeti a.s ngaqe ky personi ishte i pamartuar vete me pare per te vendosur nje ekuliber simetrik ne cift i tha pse su martove me nje te virgjer qe ajo te lozte me ty dhe ti te luaje me ate.Ne asnje vend nuk thote pse su martove me te mitur por ajo shtremberim qe ti i ben hadithit profetik.

Nga ky hadith dalin shume dobi qe ju prifterinjte katolike si kuptoni pasi e keni te dnaluar martesen nga papa.

Simetria fizinomike ne cift con ne mbarevajtjen e ciftit dhe jetegjatesine e tij.Vajzat e virgjera jane me lozonjare me partnerin e tyre te pare se me partneret e tjere por jo gjithmone pasi humbja e dashurise se pare sjell ftohje ndjenjash tek vajzat dhe ato shtangin per te falur dashuri.gjthmone dashuria e pare eshte me emocionale dhe apasionante.Te dashuriarit jane me lire me njeri tjetrin dhe nuk vuajne nga imagjinata tradhetie dhe ngacmime te cilat vijne ne mendjet e partnereve me do apo sme do , me do me shume apo me pak se ai/ajo qe kishte me pare.

feJa Islame kerkon simetrine ne cift porse e lejon martesen me te divorcuarat por per djalin qe eshte beqar i keshillon simetrine e tij fizionomike.Por kjo nuk eshte urdher apo obligim por vetem keshille.Dhe martesa tjeter pranohet.

Po ju katolikte kurre sdo i kuptoni keto gjera perderisa prifterinjte e kane bere tabu dashurine dhe martesen, kane shkatarruar instuticionin themelor te shoqerise.Prandaj pastaj ne manastire shkojne me njeri tjetrin ose kapin murgeshat ose cysin femijet e vegjel neper kisha.Skane faj te shkretet uji dhe vaji i bekimit nuk ia uli krejtesisht adrenalinen edhe klori qe e fusin ne groshen e mengjesit prape smund tia prishe rendin natyral te ndjenjave pavarishst se efektet kane shkruar ne maksimum.
    "Shoku Mjekesise"

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •