Te nderuar Miq
Ne radhe te pare Ju uroj te keni shendet te plote atje ku jeni larg memedheut.
Agim
Une ta cmoj punen dhe pervojen tende si ne kohen e komunizmit, edhe ne te sotmen moderne.
Une nuk dua qe ju te mendoni dicka per shkrimet e mija se une nuk jam poet, dhe as tavapjekesh Partish qofshin keto te Majta apo te djathta se nuk merrem me politike ( Ka kush te merret me te )
Persa i perket pseudonimeve dhe nickeve une ne radhe te pare nuk kam aq pervoje jete sic keni ju zotni perte marre ndonje pseudonim, dhe ne radhe e dyte une ju a kam shkruajtur emrin dhe po te kesh kaq merak mund te klickoni ne te dhenat e mija qe jane te publikuara po ne forum
Une jam dakort deri ne nje pike me ju por mos te harrojme se e djathta juaj ne shqiperi deshtoi fatalist dhe mos te harrojme zoteri se e djathta juaj kerkon nje baze te forte, qe ne shqiperi perbehet nga nje tufe rrugacesh dhe horrash , dhe kete te djathte une zoteri nuk e mbeshtes.
Mistik!
Te merresh me Komunizmin eshte dicka vulgare dhe ne kur mendojme te majten nuk mendojme me komunizmin.Persa i perket gjygjeve me kafe te Nexhmije Hoxhes keto jane arsyet perse e djathta deshtoi ne shqiperi.
Me pershendetje prej Shqipetari
Bledi
Krijoni Kontakt