Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 133
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    si ka mundesi qe shume injorante nuk bejne te ditur se qe nga vjen dhe se vene ne forum se ku mirret informacioni. nje link se ku eshte marr artikulli, reference etj jane te domosdoshme.

“Opozita organizoi rebelimin e 97’ës”
    berisha duhet zhdukur nga trojet shqiptare.
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Fajin kryesor e ka Berisha, pastaj edhe opozita e asaj kohes nese ka pasur dore ne trazirat e 97. Them qe e ka Berisha, sepse atij i takonte te mbante shtetin, se per ate pune e kishte zgjedhur populli. Per pasojat e firmave piramidale eshte informuar dhe nga te huajt, por nuk i mbylli.
    Cubi e ka fjalen kurdohere.
    Qurrashet e votojne,sorry ustashet e kam fjalen,gabova cetniket e rinj.
    Mendimi jem...
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    berisha i ka fajet vetem se eshte dasht ti vras te gjith keta lakejt komunist qe akoma edhe sot po frymojn .

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Qeni e kruan bishtin me dhembe, por nuk e han.

Edhe Berisha si element i PPSH, nuk do bente ate qe thua ti or drenicak.

Hakun qe u ka shqiptareve Sali Berisha, nuk e lan as ne fund te ferrit deri ne pafundesi.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    berisha i ka fajet vetem se eshte dasht ti vras te gjith keta lakejt komunist qe akoma edhe sot po frymojn .
    Ti ngaterron komunizmin,me shpellen komuniste te reformuar.
    Apo instikt mali,kafshe ne gen.
    Armet i lejme ne dere,ose ja dorezojme mikut te shtepise?
    lg
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga gesti_7 Lexo Postimin
    Mendoj se ne histori duhet te flitet me fakte mor zoteri dhe jo me hamendesime apo me ngjyrime. Nese eshte faktuar qe 97-en e kane
    Nuk e dija qe paskemi hyre ne nje epoke te re pas vitit 2005 pasi mua njelloj po me duket jetesa, biles kam pyetur edhe shume te tjere qe njoh dhe nuk eshte se ka ndonje ndryshim te madh, vetem se eshte bere me veshtire te mbijetosh, por per kete nuk eshte se ja ve fajin qeverise pasi ka pas edhe periudhe krize boterore dhe eshte normale qe te ndodhin keto fenomene.

Si perfundim zoterinj, lerini hamendesimet dhe te foluren me superlativa per liderin e radhes, por beni ate qe dini te beni (nqs dini ta beni) me profesionalizem.
    Nuk e dija qe paskemi hyre ne nje epoke te re pas vitit 2005 pasi mua njelloj po me duket jetesa, biles kam pyetur edhe shume te tjere qe njoh dhe nuk eshte se ka ndonje ndryshim te madh, vetem se eshte bere me veshtire te mbijetosh, por per kete nuk eshte se ja ve fajin qeverise pasi ka pas edhe periudhe krize boterore dhe eshte normale qe te ndodhin keto fenomene.
    Menyra si e arsyeton ti eshte e njete me ato veteranet qe kane qene ne lufte 7 vjec dhe sot jane nga 80 vjec.Pra spaten turp te mashtrojne se kane qene ne lufte, dhe s'kane perseri turp te deformojne realitetin.Te nderrosh epoke nuk do te thote se ke para me shume ne xhep, por ke kushte me te mira jetese, me siguri, , ke bere perpara ne infrastrukture, ne energjitike , ke nise projekte me afate te mesem ne kete fushe, ke luftuar korrupsionin dhe ke krijuar menyra lehtesuese per hvillimin e bisnesit, ke hapur shkolla te reja e ke ndryshue gjendjen e spitaleve, ke bere regjistrimin e popullsise dhe ke fute paisjen me pasaportave dhe kartat elektronike.Pa u zgjate shume se nuk kam as nerva me u marre me kete ceshtje , ato ndyresirat e komunizmit as qe ishin te interesuar ndonjehere per te bere keto qe permenda.Ka dhe te tjera por ato i di vete ti. Or ketu nuk eshte puna se ti nuk din apo nuk kupton te verteten, por ty ste interesojne.Natyrisht qe ne shqiperi ka dhe budallenj por, te pakten keto qe vijne ne forume ndahen ne dy, ne te mire dhe te ligj.Saliu nuk eshte Jezusi ,ka mbeshtetjen e nje grupimi rreth 35 % te popullsise dhe kaq.Po s'te pelqeu mos e voto.Mos je dhe ti nga ato qe pretendojne se eshte vjedhe vota?Nese po, ju jeni te pa riparueshem, nuk ka vend per replike.

Nese historia e 97, nuk merr persiper te nxjerre emra te individeve fajtore, deshmon nje fakt, realitetin deri ne keto vite, ku sistemi i derjtesise ka mbete i pa reformuar, dhe eshte ne duart e ish bllokemeneve te kuq.Ky mesazh eshte i nevojshem.Kujt i punon tarravilja e kupton kete.Me vone do te kemi te tjera deshmi dhe perseri historia do te pasurohet me ngjarje te ligesise.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Thua ti ishte maj tankut. Pyt nje demokrat, shif ca pergjigje do te japi.

Prandaj thash dhe me lart qe duhen lene opinionet dhe por dhe shume gjera qe mund te dihen por qe nuk jane te vertetuara apo te pranuara plotesisht.

Mund te gjuhet thjesht u be nje rremuj ne 97en, pas thene se kush e beri e kush e organizoi pasi nuk eshte vertetuar asgje.
    se shka thon demokratet tash un e di se kto derrit i thon daj

po se shka thoshin per ta para 5 vjetesh e di fort mir.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Dr
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    ne perendim
    Postime
    338
    hajde history, vidiq enveri erdhi saliu. Cpaskemi qene ne shqiptaret....

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Te nderrosh epoke nuk do te thote se ke para me shume ne xhep, por ke kushte me te mira jetese, me siguri, , ke bere perpara ne infrastrukture, ne energjitike , ke nise projekte me afate te mesem ne kete fushe, ke luftuar korrupsionin dhe ke krijuar menyra lehtesuese per hvillimin e bisnesit, ke hapur shkolla te reja e ke ndryshue gjendjen e spitaleve, ke bere regjistrimin e popullsise dhe ke fute paisjen me pasaportave dhe kartat elektronike.
    Dhe ne cfare date te vitit 2005 u duken keto ndryshime kaq te medha?

Kjo eshte komplet politike. Te pakten ta benin ca vite me vone, po jo, direkt ne vitin e zgjedhjeve. Ne muajt e fundit te vitit 2005 u ndertua cdo gje dhe u rregullua cdo gje ne jeten e shqiptareve?

Te gjithe treguesit ekonomike ne Shqiperi jane rritur vazhdimisht me ritme te ngadalta qe pas vitit 1990 (hiq 97en).

Pastaj opinione ka lloj lloj. Ti mund te kesh qene me i sigurte duke filluar nga 2005, nje tjeter jo. Ti mendon se spitalet kane qene duke u keqesuar cdo vit deri ne 2005, dhe aterehere filloi rregullimi.

Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    un mendoj se eshte ende heret per me shkru ne librat e historise pe 97-en. megjithate mendoj se e verta nuk eshte shum larg asaj qe eshte shkru siper
    Shume larg nuk besoj te jete. Po te modifikohej pak dhe te behej "Ish-komunistet shkaterruan edhe nje here Shqiperine" besoj se do ishte ne rregull.

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •