Prania e mungesės ėshtė e padiskutueshme, nėse kemi tė bėjmė me humbjet e pakompenzueshme. Nė raste tė tilla, vėshtirė mėsohemi me praninė e dhimbjes pas asaj humbje.
Prania e mungesės ėshtė e padiskutueshme, nėse kemi tė bėjmė me humbjet e pakompenzueshme. Nė raste tė tilla, vėshtirė mėsohemi me praninė e dhimbjes pas asaj humbje.
Sidoqoftė, mirmėngjes Jetė!
Asnjehere
Asnjehere nuk te kerkova me shum o BAB.
Te te kem pran meje ne kete nate te gjate.
Si duket eshte nje nate pa mbarim.
Nate e perlotur me fatin tim.
Doja te rrefehem per dhembje qe kam.
Doja te tregoja si ndihem o BAB.
Ti tregoj plaget e shpirtit te vram.
Dhe plaget e zemres qe sherim nuk kan.
Nuk te gjej kot kerkoj ...
Ah sa me mungon.....
hahahaha Alem kete e dua shume une . Akoma skam vec ne foto pe shikoj keshtu hahahahah
Mendo dhe Pasurohu
---Me mungon....----
Me mungon cdo gje qe iku,me shpejtesi te drites
Iku e mori me vehte nje pjese timen,mu ne mes te dites,
Me mungojn bankat shkollore, mesuesi ne shkolle fillore
Kam malle per thupren qe mbante ne dore,e bankave u binte prore,
Me mungojn rruget e perbaltura, qe ishin te pa asfaltuara
Kam mall per cdo gje qe iku-me mungon shum e kaluara!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Me mungon puna edhe pavarsia qe vjen me lekun lol..........gjithe keto shqetesime ma merziten.
I kam zili ato njerez qe i kane dhene drejtim karrieres ne moshe te re.
Per momentin askush dhe asgje... Jam rehaaaaaaaaaaaaaaaaaaat![]()
Really Dude... Get A Life!!!
me mungon....c'do mengjese sic ishte ateher...kur u zgjosha...kisha te ndezur zjarin dhe dhoma ishte e ngrohte....
me mungon.....c'do mbremje sic ishte ateher,kure toke gjith familja u argetonin,benin shaka.
me mungon....edhe nje here te vendoj doren mbi flokun timet dhe te me perkedhel e te me thote...cupka nenes...
me mungon....cdo dite,c'do minut,cdo sekond nga ajo e kaluar.
me mungon....shkelqimi i syve te mi....
me mungon....fjala baba...goja me eshte thare
me mungon....keshillat qe vetem nja baba mund te ja jep se bijes
me mungon.....ohhhh sa me mungon e kaluara ime....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Tetovare je vetem???
Ne nje kohe te gjitha qe permende me mungonin kur jetoja larg familjes, edhe i shihja vetem 1 here ne 4 muaj.
Une dhe tetovarja do prisnim jo kater muaj po me vite,por kot presim se nga atje kthim nuk ka!Pra na quajn Jetime!Me fale tetovarja qe fola ne emrin tuaj!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Krijoni Kontakt