Eeeeee nga ana matematikore jena top nga ajo shpirterore merre me leng se mishi maroi , po ne ti sa larg i paske ren muhabetit o djale , pupupupu shum u lodhke per gjonat ti ...lol
Eeeeee nga ana matematikore jena top nga ajo shpirterore merre me leng se mishi maroi , po ne ti sa larg i paske ren muhabetit o djale , pupupupu shum u lodhke per gjonat ti ...lol
Kam pas , pas qene lodhur . Se tani i fus nje Macro ose ne shqip , nje mendje te lehte dhe mbaron ai muhabet. Ej, po c'ne mishi , lengu. Ti ne avatar dhe ne firme dukesh ndryshe ?
It's time to play the game !
I kam te marra borxh keto si kam te mijat ....
Po jeta eshte me ulje e me ngritje , si shkon te gjithve vaj more djale ...lol
Sbesoj se ka ndonje qe ben perjashtim nga keto .
Ashtu eshte me ulje dhe ngritje. Problemi eshte te perpiqesh te rrish per nje kohe sa me te gjate lart, por jo shume lart se renia do jete me e rende.
Epo asnje se do renien , se sado e vogel te jet dhemb , preferojme te qendrojme lart e te iluzionohemi se kemi gjithcka perfekte , ky eshte nje defekt tjeter , fasada qe i japim jetes sone .Ama te gjithve na ka ren per hise te biem shume here ..
Kryesore eshte te gjesh forca te ngrihesh perseri. Ja p.sh mbas bisedes me ty s'me mungon me asnjeri. Too busy !
Yeah por kur bie ske forca te ngrihesh , nese dikush ste jep nje dore . Nese e ben vet do te marr kohe dhe do te duhet kohe per sherim .
Nejse mos behemi shume pesimiste , se jemi dhe te rinj per te ren ne gjendje te till ...lol
Sa mire qe ste mungon me njeri , po busy me cfare ??
Me pune , dhe me ty. Pesimizmit i tregoj gishtin e mesit cdo mengjes sa here laj dhembet, lol. Mos prit te gjesh ndonje njeri te te jape doren te ngrihesh. Sidomos ne ditet e sotme. Ja p.sh nese ai robi qe the ti me pare qe doje te flisje vetem 10 min , nese do e merrte vesh se c'ndjen ti nga brenda, kujton se do ti therriste rradakes dhe do te te merrte ne tel. Ncuq. Do ti behej qejfi dhe do kenaqej me dhimbjen tende. Duhet te jesh e forte , dhe te kesh ne krah nje mashkull te forte si une p.sh, lol
Hahahahhaha ju meshkujt jeni te gjithe njesoj to much drama .....lol
Asnjeri sdi tu bie ne fije juve , dua te qendroj far away from man , pervec njerit qe ma do zemra ......![]()
I ke ato llafet aq te verteta kur i thua , sa do te marr inat ndonje dite ha ha ha ha
Por realiteti duhet pare ne sy e jo te devijojme se sna pelqen ne ...
Thnx for being here and talking with me , dhe pse je busy me pune ..
I'll be always here everytime you need me. Mgjse larg.Anyway. Nuk ka te beje me devijime, por kam nxjerre mesime nga jeta, deri tani te pakten, se jeta eshte plot me te papritura. Llafet i kam te sinqerta. Ja per ke te betohem. Ja edhe duart po te mi prekesh i kam akull. Do te thote qe jam i sinqerte, lol.
Krijoni Kontakt