Pikerisht se jam ne Usa nuk me pelqen. Me acarrojne nervat keta spanjollet qe pjellin qe 15., dhe rrojne me ndihmat e shtetit. Shumica i kane femijet me baballare te ndryshem, dhe me e keqja qe rriten dhe me dashnoret e mamase. Nje familje pa baza per mua.
P.s sirenetta te me falesh, por ketu nuk kam parasysh ty.
Cuni im ka vetem nje baba dhe nuk ka pare deri tani mashkull tjeter afer te jemes. Dhe derisa ti kuptoje mire gjerat nuk do shohe. Prandaj me mungon i dashuri ... Jam bizneswoman nuk kam nevoje per ndihme nga njeri.
Cuni im ka vetem nje baba dhe nuk ka pare deri tani mashkull tjeter afer te jemes. Dhe derisa ti kuptoje mire gjerat nuk do shohe. Prandaj me mungon i dashuri ... Jam bizneswoman nuk kam nevoje per ndihme nga njeri.
Mbase ti jo, por femijet po. E duan nje baba ne shtepi.
Asgje nuk eshte e pamundur, por te rritesh femije vetem behet nga e keqja dhe jo e mira. Familja ka nevoje per te dy, qe te jete e shendetshme. Jam cik me te vjetren ne kete drejtim.
Krijoni Kontakt