Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 96
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Ai as ia ka haberin fare ligjeve gjermane edhe ti. Ēfarė merresh kot pffffff

Dėbimi ka filluar qė nė 2005... punėt e mira bėhen ngadalė

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Ai as ia ka haberin fare ligjeve gjermane edhe ti. Ēfarė merresh kot pffffff

Dėbimi ka filluar qė nė 2005... punėt e mira bėhen ngadalė
    Ke te drejte,sorry.
    Humbje kohe.
    Shendet
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Ne Gjermani s'pyesin per problemet tona kombetare.Dhe per problemet as duan t'jane dine fare ketu.Dhe kush idiot shqiptare,i tregon parate qe tja sekuestrojne dhe ta internojne.
    Man hey...
    Une nuk i di ligjet gjermane por ato qe jane riatedhesuar ketu me kane treguar. te bejine nje lajmerim 15 dite paerpara,nese ti nuk je vetelarguar ato vijen me fugon dhe te cojne direkt ne aeroport.por perpara bejne dhe nje conto. Shpenzimet e mundeshme, pasurine e luajteshme qe ke defakto, parate e zena nga kontrolli i befasishem ose qe ke ne banke referuar me te ardhurat qe ke marre nga asistenca.Diferenca sekuestrohet.Ju qe e keni mizen ne kesule, beni kujdes se une s'kam ndonje interes tju mashtroj.C'fare me kane thene po ju them dhe une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 29-09-2009 mė 19:56

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    .............

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Une nuk i di ligjet gjermane por ato qe jane riatedhesuar ketu me kane treguar. te bejine nje lajmerim 15 dite paerpara,nese ti nuk je vetelarguar ato vijen me fugon dhe te cojne direkt ne aeroport.por perpara bejne dhe nje conto. Shpenzimet e mundeshme, pasurine e luajteshme qe ke defakto, parate e zena nga kontrolli i befasishem ose qe ke ne banke referuar me te ardhurat qe ke marre nga asistenca.Diferenca sekuestrohet.Ju qe e keni mizen ne kesule, beni kujdes se une s'kam ndonje interes tju mashtroj.C'fare me kane thene po ju them dhe une.
    Kėsaj i thonė : "Hajde baba tė tė tregoj arat." Ėshtė absurde tė jetosh nė njė shtet (si i huaj pėr mė tepėr) e mos t'ia dish ligjet qė prekin dikė. Nuk na the ndonjė gjė tė re jo, gjithsesi pėrpjekjet gjithmonė mirėpriten.

PS: Pėr tė ta plotėsuar pak informacionin, po tė them se, nė momentin kur tė vijnė jeshilėt nė shtėpi, s'ke mė as kohė pėr tė bėrė rreckat gati. Tė marrin ashtu siē tė gjejnė e tė degdisin andej nga ke ardhur. Edhe prapė janė tė mirė, se paguajnė ēdo shpenzim.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Deri dje te respektoj.Mizen nen kesule,varet kush e ka.Ata qe te kane thene,kane qene DEBILA ose parazite alias idiote social hilfe+17 femije.Ose fantasia jote jo relae.S'kam nevoj te me tregosh rregullat,pyes nje tjeter ketu.
    Mos fol IDJOTLLIQE,me te thena.
    Ta thashe.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Faji i Gjermanis u mbyt Franca me kosovar lol

Ka nja 3 muj, ktu afer kufinit ku jam un, jan versul kosovart ne France si me qene toke e shenjte lol
    Sa her qe dal ne qytet shoh vetem djem te ri, shperndarja eshte aty ktu nga 3-4 kosovar per m² lol

E kan ndje rrezikun nga Gjermania, kshuqe zbatun planin ushtarak "Usain Bolt" te 98.
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Faji i Gjermanis u mbyt Franca me kosovar lol

Ka nja 3 muj, ktu afer kufinit ku jam un, jan versul kosovart ne France si me qene toke e shenjte lol
    Sa her qe dal ne qytet shoh vetem djem te ri, shperndarja eshte aty ktu nga 3-4 kosovar per m² lol

E kan ndje rrezikun nga Gjermania, kshuqe zbatun planin ushtarak "Usain Bolt" te 98.
    ani pse qka po don ti me thon me ket koment ?

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    po te kishte kosova qeveri - do te pergjigjej: nuk ta pranoj asnje pa pasaporte. Por nuk ka qeveri e nuk ka as kosove.

kjo qe llapi quan qeveri verbalisht eshte instrument per ckombtarizimin e plote te kosoves apo me saktesisht realizimin e enderres se madhe serbo-sllave. Dicka qe ata nuk e arriten as me dhune as me torture as me vrasje e as me djegie po e realizojne kuislinget e serbise qe vetquhen qeveri. genjen llapi si gjithnje per te zbutur duket e tradhetise me flete lakre sepse te gjithe rome jane dhe do te sillen nga e gjithe bota pa dallim vetem a gjinden ne gjeramani- do te quhen rom nga kosova - pra do te sillen kolon te rinje si serbet mes lufterave - por kesaj radhe kemi perparuar nje shkalle me poshte sidomos keto 10 vjetet e fundit -kesaj radhe kosova do te kolonizohet ne romet.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Ne Gjermani s'pyesin per problemet tona kombetare.Dhe per problemet as duan t'jane dine fare ketu.Dhe kush idiot shqiptare,i tregon parate qe tja sekuestrojne dhe ta internojne.
    Man hey...
    Po po,nje idiot shqiptar ketu ne Toronto,duke qene 8 vjet ne asistence dhe punonte edhe ne te zeze,shkon nje dite te bukur e ben nje budallallek.Udheton per ne Shqiperi me 50 mije $ me vete.Ja sekuestruan ne aeroport te gjitha dhe i shpetoj burgut....Ja ka edhe keshtu.
    Wild and crazy can't be lazy

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •