Postuar mė parė nga
Bani gjk
Per qe e kuptoj hz Fatimja gabimin vendosi qe te mos i flas deri ne vdekjen Ebu Bekrit apo, hajde logjik hajde !!!!!!!!!
Mbasi kuptoj gabimin hz Fatimja perse nuk i kerkoj falje Ebu Bekrit dhe ti flas ateher, por perkundrazi qendroj e hidhruar edhe me tej, deri ne vdekje ?!!!
Ku e ka thene hz Fatimja qe "kam gabuar" apo po komenton ashtu si ta done qefi yt !!!!!!!
O shoki ti ki mendimin tend un kam timin, un ne kete rast i jap te drejt hz Fatimes dhe per kete kam shum arsy. Njera nder to dhe me e logjikshmja eshte, se vajza e Pejgamberit nuk do te kerkonte kurr dicka cka nuk ja ka lejuar Allahu xh.h. Perkundrazi ajo tha qe nje gje te till kurr nuk ma ka then babai im.
Si ka mundur qe Pejgamberi te mos i tregoj vajzes per nje gje kaq te rendesishme ! Si eshte e mundur qe askush nuk e kishte ndegjuar ate hadith perveq Ebu Bekrit, po p.sh mos tja kishte thene Muhamedi a.s kete hadith Ebu Bekrit ateher po e zeme se Fatimja do te treshigonte ate fushe dhe do te hante nga ajo fush, qe per do te ishte haram, a eshte kjo e logjikshme !!!!! Ti kishte thene te pakten Pejgamberi bijes se vet, se mbasi te ndrroj jet un, fushen e hurmave e ke haram qe ta marresh ! Apo do te thuan ka qene kaderi i Allahut gjithe kjo ndogji !!! Hz Fatimja agumentin me te mirin e kishte Kuranin, kur recitonte ajetin "4.11. All-llahu ju urdhėron pėr (ēėshtjen e trashėgimis) fėmijėt tuaj: pėr mashkullin hise sa pėr dy femra; ..." Pra fliste me Kuran e bije e Pejgamberit a.s
Nejse nejse nuk do te polemizoj me tutje, le te gjykojn lexusit e keti forumi.
Krijoni Kontakt