Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48

Amerike ose Kanada

Une i kam provuar te gjitha opsionet per te emigruar ne amerike ose kanada,e pamundur te cajsh kete rrethim qe eshte bere si ne kohe te diktatures,e vetmja menyre qe ka ngelur eshte ajo e blerjes se vizes,por edhe ajo shume veshtire te gjesh person,kam 2 vjete qe po kerkoj dhe prap se prap nuk gjej,une kam vllain ne kanada dhe motren ne amerik,ato i kane hedhur letrat per bashkim familjar por duhen 7-8 vjet minimalisht,nese di kush rrug per te ikur kundrejt pageses te me kontaktoje se e kam urgjent.Kaloni mire

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar mė parė nga gent001 Lexo Postimin
    Une i kam provuar te gjitha opsionet per te emigruar ne amerike ose kanada,e pamundur te cajsh kete rrethim qe eshte bere si ne kohe te diktatures,e vetmja menyre qe ka ngelur eshte ajo e blerjes se vizes,por edhe ajo shume veshtire te gjesh person,kam 2 vjete qe po kerkoj dhe prap se prap nuk gjej,une kam vllain ne kanada dhe motren ne amerik,ato i kane hedhur letrat per bashkim familjar por duhen 7-8 vjet minimalisht,nese di kush rrug per te ikur kundrejt pageses te me kontaktoje se e kam urgjent.Kaloni mire
    Arrdhja ne Canada eshte bere shume e veshtir pasi keta nuk pranojn me,duhet te jesh me vize te rregullt qe te vish.
    Per sa i perket procesit per bashkim familjar po me cudit qe thua zgjat 7,8 vjet.
    Di te them se tashme zgjat jo me shume se dy vjet,gjithsesi varet ne doren e kujt bien documentat e tua,aty eshte i gjithe problemi.

Good luck.
    Ľųšŧ ļŋ Ťħųūġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

E vetmja keshille qe mund te jap eshte qe as mos e bej prove te vish ilegalisht ketu (USA) se do te merzitet jeta.

Thuaj motres ose vellait te te rekomandojne ndonje rruge legale.

Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    E vetmja keshille qe mund te jap eshte qe as mos e bej prove te vish ilegalisht ketu (USA) se do te merzitet jeta.

Thuaj motres ose vellait te te rekomandojne ndonje rruge legale.
    pse do me merzitet jeta

pse do me merzitet jeta
    1- Nuk mund te punosh ne nje pune qe do, por do punosh punet me te rendomta. (Ketu e kam fjalen per nje kompani tjeter dhe jo nje business qe mund ta kete motra jote).

2- Nuk do paguhesh kurre sic paguhen ata me dokumenta.

3- Nuk mund te ngasesh makine sepse po te zune, mund te fusin brenda.

4- Nuk mund te udhetosh jashte vendit.

5- Nuk mund te marresh health insurance por do detyrohesh te shkosh ne County Hospitals.

etj...etj...

Thjesht jeton me frike.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Nese e ke xhepin plot dhe je i sigurt qe kerkon te emigrosh per ne CA,me kontakto ne privat!
    Feel the pump √

Dokumentat mund edhe ti bej sepse kam njerez te rendesishem dhe me avokat atje,faleminderit per interesimin

Dokumentat mund edhe ti bej sepse kam njerez te rendesishem dhe me avokat atje,faleminderit per interesimin
    Prandaj erdhe ne FSH dhe po na pyet ne se paske njerez te rendesishem ketej? lol

Gud lak!

Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    1- Nuk mund te punosh ne nje pune qe do, por do punosh punet me te rendomta. (Ketu e kam fjalen per nje kompani tjeter dhe jo nje business qe mund ta kete motra jote).

2- Nuk do paguhesh kurre sic paguhen ata me dokumenta.

3- Nuk mund te ngasesh makine sepse po te zune, mund te fusin brenda.

4- Nuk mund te udhetosh jashte vendit.

5- Nuk mund te marresh health insurance por do detyrohesh te shkosh ne County Hospitals.

etj...etj...

Thjesht jeton me frike.
    Keto une i di por me pak durim do te zgjidhen me ndihmen e ZOTIT

Keto une i di por me pak durim do te zgjidhen me ndihmen e ZOTIT
    Edhe une ashtu them.

Mire se te vish dhe ta befte zoti mbare!

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •