Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Toni

mos e merr si ofendim apo si post i pa dëshirushëm veq ja një post në at nënforumin tjeter se cka eshte postuar :

Ajo qka je ka lyp ti nuk egziston.
    Ku ke pa hoxhe te vertet ti
    Kjo dmth që atë qka eshte duke keruar Iglmap nuk ekziston edhe ne nuk mund tia kthejmë me tjeter monedhë apo me të mirë apo jo?

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    I Nderuar : Toni77,

Unë nuk e kuptoi pse jeni kaq Anti Islamik dhe me të vërtetë jam i sinqertë dhe serioz në këtë që them se ju jeni të prekur nga virusi "IslamoFob", siq e ceka dhe më parë, ju (IslamoFobët) që dëshironi të bëni gjithqka vetëm për të vën poshtë Muslimanët jeni llomi i Katolikëve dhe jo "Vërtet Katolikët".

?!
    Ajt këput qafen ti dhe mos i fut hundet këtu tjeter. Ti po na tragon se kush qenka katolik i mirë dhe kush i keq! Ik shko mesoje ndonji dovë ti se nuk je person qe mund të perdikojsh dashurinë dhe sinçeritetin ti. Ti vet nuk je i sinçert.

Kemi mësuar mjaft me ato perralat e atyre sikurse je ti.

Ik dhe kjo le te jetë hera e fundit se shkruan tjeter te komuniteti katolik. Ta them publikisht.

"Pema nihet nga fryti i vet", parndaj nuk kam verejtur fryte te mira nga ti.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Kjo është kultura Katolike apo Kultura jote ?! Me priftërinjtë që kam ndenjur dhe që ishin Katolik të Vërtetë, më pritën shumë mirë, më konsideroni si Katolik dhe mua, poashtu ata më ofruan drekë duke thënë se "Jezusi na urdhëroi të Duhemi dhe këtë Dashuri duhet Praktikuar Domosdo", gjithashtu u thashë se edhe All-llahu xh.sh dhe Muhammedi s.a.v.s., na kishin urdhëruar " Që të duhemi të shprehim Virtytët e Dashurisë dhe Tolerancës me Fetë të Tjera" dhe kështu vazhduam dhe biseduam mbi "Tolerancën Fetare" dhe mbi të gjitha vërehej harmoni dhe kënaqësi në bisedën time me ata pak Priftërinjë që kisha qëndruar.

Unë për vete ata konsiderova "Katolik të Vërtetë", ndërsa tek ti nuk shoh 1% e dashurisë ndaj Zotit, Vëllezërve etj., që ata kishin ... !!!
    O ti mik, mos shkruaj tjeter ne komunitetin katolik.

Shko te ata prifta ti dhe bërë me ta çka te duash. Shko dhe ndihmo sa te mundesh, është punë e mirë, askush nuk ka te drejt të pengoj ty dhe askënd. Ha dreka me ta, ata te ti dhe ti tek ata, kjo s'ka asgjë të keqe. Por, ne kete nenforum, mos hap tema tjeter sepse ky eshte Komuniteti Katolik. Këtu mblidhen besimtarët katolik per te diskutuar rreth fese se tyre dhe per te ndare me njeri-tjetrin eksperiencat e tyre fetare. Ndersa ti JO. Nuk mund ta marr me mend se qka je duke kerkuar o mik?

Nuk kam dalur ketu as unë dhe asnjëri nga anëtarët e ketij komuniteti që ti, apo dikush tjeter, të jep pikë dhe vlersime se kush qenka me perqindje më katolik sesa tjetri.

Unë dhe të tjerët nuk presim vlersimin tëndë ore mik. Nëse ti nuk më vleson Zotin tim, Biblen time, Kishen time, Shenjtërit e Kishes time, Nënen Tereze, Katedralen, qka don ti t'më tregojsh ti mua sinçeritet? Mural?! Dashuri?! Respekt?! Hesht ore se jeni të dalur edhe nga lëkura e njeriut, as vlerë te njeriut nuk ke ti dhe ata qe janë sikur ti bashk me Shefqet Karsniqin - qelbësiren talibane. Ti dhe ai doni t'më tegoni mua apo dikujt tjeter per vlerat hyjnore!! Nga i merr ti ato? Jo mik, nuk ke bazë të vlerave, shiqoje realitetin e historisë tënde!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 22-09-2009 më 08:30
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •