Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666

Nëse do të ishit polic rrugor për një ditë...

Shumë nga ne që ngasim rrugëve të Shqipërisë duhet të përballemi me ndodhi që shpesh na testojnë durimin dhe mirësjelljen. Kjo është më e pakta, sepse në shumë raste situatat që krijohen në trafik mbartin rrezikun e aksidenteve vdekjeprurëse. Por nëse do të kishit detyrën e policit të trafikut për një ditë, për cilat shkelje do të vinit më shumë gjoba? Çfarë bëjnë drejtuesit e tjerë në trafik që ju duket më e rezikshme dhe e patolerueshme? Dhe nëse keni iluzionin që me fondet, njerëzit dhe mjetet në dispozicon puna e policisë rrugore është e lehtë sugjeroj që të mbani parasysh mungesat e këtij dikasteri përballë morisë pafund të shkeljeve që ndodhin në rrugët tona çdo ditë.
    Postuar nga Blendi Salaj
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar Maska e hasanhyseni
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    139
    kundervajtje ne trafik ka edhe te ne ne kosove shume.
    une po te kisha qene polic do t'i denoja me se shumti ata qe bejne tejkalime te rrezikshme, ata qe jane te pakujdesshem ne vozitje (si p.sh. ata qe flasin me celulare), ata qe nuk i respektojne kembesoret, ata qe jane te padurueshem qe nuk presin ne kolone, etj.
    por sidomos do ti gjobisja ata qe i biejne borise pa nevoje dhe shume!

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Te na thojn,bonu
    qkadush vetum police dhe rojtar i malite mos puno.
    .

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga hasanhyseni Lexo Postimin
    kundervajtje ne trafik ka edhe te ne ne kosove shume.
    une po te kisha qene polic do t'i denoja me se shumti ata qe bejne tejkalime te rrezikshme, ata qe jane te pakujdesshem ne vozitje (si p.sh. ata qe flasin me celulare), ata qe nuk i respektojne kembesoret, ata qe jane te padurueshem qe nuk presin ne kolone, etj.
    por sidomos do ti gjobisja ata qe i biejne borise pa nevoje dhe shume!
    Me keto qe thua ti, i bie mos te lije shofer ne shqiperi pa gjobitur. Lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Nje dite do te beja namin me ato qe pash kur isha, do ti thyja ne mes te gjith keta te fortit me makina ne bukura qe bejn sikur kan cliruar tiranen , po ce do qe sna vjen nje dore nje gje e tille ..

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    Nuk do tolerojsha fare per qfaredo lloj kundervajtje, ama bash hiq
    Me respekt,

Valdet Shala

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Po te isha polic!!!

Do pija ate dite pa leke sepse paguajne cunat e shqypnise.

Teorikisht shqiptaret jane perparimtaret me te medhenj, biles edhe ne forum, por kur hane gjoben ne rruge jane gati ta mbysin policin ne dru.
    Persa i perket policise shqiptare, eshte e kualifikuar per ne afganistan ose nje vend te tille te ngjashem.

Dito.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Ato qe ecin me shpejtsi , dhe kur i ndalon ,te shesin ne tangerllik,te bohen si garipa ...kto do i grijsha fare me gjoba

Ato qe nuk zbatojn rregullin ,qe duhet te ecin kembesoret njeher, dhe pastaj makinat

Ato qe kur kalon nje Ambaluance ,apo nje Polici me sirena,dhe kto ju vehen nga mrapa ,se shyqyr u hap rruga ,(kurse te tjeret jan budallenj qe presin)

Ato qe parkojn ,ku nuk lejohet

Ato qe i bien burive kot fare(sa te shurdhohen veshet)

Ato qe nuk vejn rrypin e sigurimit

Dhe sidomos ,ato qe flasin ne celular ...papapapapapap edhe kto do i grijsha ne gjoba

Kjo vlen dhe per Femrat ,qe kan patent,jo vetem per meshkujt
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    cfare do beja po te isha polic trafiku????,gjith piloteve te 'Formula1' do i rrasja nje gjobe qe do i nxirrte ne deficit ekonomik dhe te bejne prove pastaj te bejen gara shpejtsie sidomos ketu ne Tirane qe shquhen si Michael Schumaker se kane makina te vjedhura apo i kane blere me parate qe kane shitur lopet e tyre
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    i kam shume inat, sikur te me jepnin mundesin te behesha nje dite polic do ja lej vendin nje tjetri.
    mi stanno troppo sui marroni
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •