Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    i/e regjistruar Maska e aadili
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Kuotoj krejtesisht mesazhin e mesiperm...
    Gedafi le te shohi punen e tij..., nese nuk do qe ti çojne nje milion e gjysem mysliman ne Libi..., keshtu ti mbaj me buke ai ( qe vishet me fustan )...
    Se paskam ditur se në Zvicër paska një milion e gjysëm Libian!.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    [QUOTE=arbereshi_niko;2615519]Nje pyetje te nderuar shqiptar ne Zvicer, veçanerisht me ata qe jane me pashaport hevete...
    Si e mendojne deklaraten e Gedafit, lajmin e sotshem..., por edhe ato te diteve te shkuara

Gadafin te kem len ti te meresh me te!!!

i/e regjistruar Maska e Tigers
    Anëtarësuar
    27-05-2006
    Vendndodhja
    Lugano_zvicerr
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga Robben Lexo Postimin
    Pajtohem me ty Ylléza.

Nuk ka dyqan qe nuk ka shqiptar qe punon aty..

Po pajtohem me ty zvicrra me 7500000 mi banor e ka 300000 mi shqiptar e normal qe qdo lokal opo dyqan e takon njin shqiptar/e

Anëtarësuar
    27-05-2006
    Vendndodhja
    Lugano_zvicerr
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga brigada138 Lexo Postimin
    ooo plako po qte duhet gjemanishtja ne zvicerr,po dite te flasesh shqip kollaj e ke ,nese prap mendoj se inciativa jote eshte shume e qelluar .Edhe pse ka aq shune shqipe ne zvicerr mendoj se nga organizimi ne qdo aspekt asht shume i dobet.Edhe nje keshill per ty plako nese takon ndonje shqipe e nuk te flet shqip mos u befaso se ka shume te atille qe e ndjejne veten disi te nenqmuar nese tregohen se jane shqiptar,per fund plako take it easy e mos u deshpro se qdo hasesh qdo lloj shqiptari ne zvicerr (nga pervoja e kam).Une jam i gatshem te bashkpunoj per qdo lloj organizimi kulturor ,kombetar etj..... tung

No koment, ateher ne ne lugano ticino nuk jemi te till siq ka cekur ky shoku me lart une qe 25 vite jetoj ne lugano informacioni i par i imigracioneve ka qe ne stacionin hekurudhor ne lugano ku aty kan punu gjith shqiptar dhe jemi njoft te gjith dhe ata kan dhen adresat ku te drejtohen.

Anëtarësuar
    27-05-2006
    Vendndodhja
    Lugano_zvicerr
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga Elna Durrësi Lexo Postimin
    I ka ik truri për lesh Kadafit por jo popullsisë zvicereane. Populli zvicerean me votën kundra minareve dha pë kuptuar që seicili kollandris shtepinë vet siç i përshtatet dhe mirë bëri. Kadafi le të kollandrisë Libinë. Mjaft e ka. Nuk ka çfarë i duhet se çfarë bën Zvicra në tokë të vet.

Elna.
    gadafi nji kriminel i cili fol pallavra ne TV dhe perdor femrat si sherbetore dhe ne tv fol qe do ta sulmoj zvicrren me gjihad , nji populli musliman ne zvicerr duhet ta kuptoj qe jetojn ne shtet te huj ne shtepi te huj e nuk mundet te bon qka don vet nese don gjamia e minare lete shkon ne shtetet islame une vet jam musliman dhe kam votu kunder minareve, besoj si ne shqiperi si ne kosov vajzat me shamia te mbuluara qe bredhin qytetit asnjerit nuk i pelqen te shof nji gje te till ne shtetin e evet e le ma ne shtepi te huj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    gjithnje kamdegju se ne zvicer shqiptaret kane "pushtet" a eshte e vertete kjo
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    gjithnje kamdegju se ne zvicer shqiptaret kane "pushtet" a eshte e vertete kjo
    Të paskan rrejt o goldi , pushtet jo se jo, po kohëve të fundit as që dun me i pa shqipet mo, vetëm presin ndonjë gabim/budallallëk të bëjnë edhe direkt tua prishin vizat e ti përzën. Problem tash edhe në arbajte kan fillu mos ti marin, as me viza B'e, apo C'e. Hyn Polakët punojnë shumë lirë lol
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    thekthi ku je mer vlla se u be kohe pa te pa ketej rrotull
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Të paskan rrejt o goldi , pushtet jo se jo, po kohëve të fundit as që dun me i pa shqipet mo, vetëm presin ndonjë gabim/budallallëk të bëjnë edhe direkt tua prishin vizat e ti përzën. Problem tash edhe në arbajte kan fillu mos ti marin, as me viza B'e, apo C'e. Hyn Polakët punojnë shumë lirë lol

Apsolute rrene apsolute mashtrime apsolute ti nuke ke ase njohurite minimale sa i perket zvicrres dhe shqiptarve ne zvicerr .

Shqiptaret kosovaret sote jane me te integruare ne zvicerre se kurre me pare urrejtja zvicrrane ndaije shqiptarve sote pothuaje se nuke egzistone fare ...

Shqiptaret sote munde ti gjeshe ne te gjitha nivelet e shoqerise zvicerrane duke filluare nga komunate politika bankate financat bizneset e kudo tjeter madje ne disa raste me te privilegjuare se vet zvicrranet..

Ne shume raste na kane lakmi edhe vete vendasite 'per ate qfare kane arriture shqiptaret ne zvicerr dhe rrespektine qe tregoijne ndaije neve shqiptarve kosovare edhe per faktine si tha ne nje emisione zvicerrane nje sipermarres zvicrrane (CITOIJE eshte knaqesi te punoshe me nje RRACE kaqe te bukure siqe jane shqiptaret e kosoves,)

Qobanet polake madje ase ata gjermane nuke kane shanse te punojne ne zvicerr e aqe me pake te ken me teper perparsi se shqiptaret kjo eshte vetem nje opinjone i nje personi si ti i cili nuke ka lidhje se qfare ndodhe ne zvicerr.

Keshtu qe tu kisha luture qe te mose japeshe mendime paushalle per diqka qka nuke dine...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin

Edhe diqka ne zvicerre nuke ka shqiptare nga shqiperija te shumten ne ter zvicrren munde te jene 20 familje nga shqiperija .

Ne zvicerre ka mbi 250 mije shqiptare 200 mije nga kosova te tjeret nga maqedonija dhe kosova lindore ..

Kjo diaspore eshte koqa e vjeter fillet e se ciles filloijne qyshe ne vitet e 60-70-80 dhe ne vitet e 90 dhjeta kure edhe fillone bashkimi i familjeve te mergimtarve shqiptare te cilet me te madhe filloijne ti sjelline familjet e tyre ne zvicerre ku veqe jetonin tashe e disa dekada..

Keshtu qe diaspora shqiptare ne zvicerre nuke eshte ndonje diaspore e klandestinve apo azilantve pore nje diaspore me nje tradite koqa te vjeter ne shoqerine zvicerrane dhe si rezultat tashme shume mire e integruare dhe munde te theme me plote bindje se eshte edhe diaspora me e pasure shqiptare ne BOTE...
    Ndryshuar për herë të fundit nga drifilon : 15-05-2010 më 13:13

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •