Ne pamundesi ardhjeje pranoni urimin tim nga larg; Kalofshi sa me mire dhe mos harroni te ngrini ndonje dolli edhe per ne.
Me respekt Trofta
Ne pamundesi ardhjeje pranoni urimin tim nga larg; Kalofshi sa me mire dhe mos harroni te ngrini ndonje dolli edhe per ne.
Me respekt Trofta
Mjer ne te shkretet qe do ta kalojme ketu ku jemi.
Befshi qef edhe pa prezencen time.
PnL ppl.
Congrats iniciatorin e kesaj ideje gjeniale.
Albo te lumte ...... dora qe organizove kete feste por diten e ke zgjedh ters ...nejese pak rendesi ka kjo rendesi ka qe kjo gje do te behet me kismet do vijm hajd shnet e pare
"Nje dite beson se je i drejte dhe te jesh nje burr i madh ,ne nje tjeter zgjohesh dhe duhet te fillosh nga e para"
Do me vinte mire qe me ne fund nje pjese e madhe e STAFIT me ne fund do takoheshin,por gjithashtu me vjen keq per ata qe smund te vine ne Tirane...Shpresoj qe te takohemi atje :REDI,KilleR-X-,Bledari,EL_DIABLO,|anonymous|...Dhe te gjithe ata qe skane mundesi qe te vijne ju uroj tja kalojne sa me mire...
Ciao![]()
Jeta është e mbushur me grimca dhe çdo grim mbart në vetvete një kuptim..!
Preshendetje te gjitheve dhe gezuar festen. Po nje pyetje kisha per nje dite duhen harrxhuar gjithe ato leke ? Te vish nga USA per te bere nje dite ne Tirane, dmth te piiiip jeten e leket e USA-s. Action ti lepurush mos u entusiazmo se dhe nje qe e ke e ke ne UK. San Valentino ne Tirane me te dashuruarit e Albasoul kjo eshte tema jo ate qe ke shkruar ti.
: Shpresoj qe te takohemi atje :REDI,KilleR-X-,Bledari,EL_DIABLO,|anonymous|...Dhe te gjithe ata qe skane mundesi qe te vijne ju uroj tja kalojne sa me mire... Shtrojme pyetjen kush jane te dashuruarit e Albasoul, ti cilin rol luan ?![]()
![]()
ol:
Dua te jem nje fllad pranveror qe te perkedhel femrat :^engjello ,shija e kesaj jete per ne meshkujt
Nuk_Dua ose me sakte Dijetari_ON desha te di dicka nga ty:sipas teje ti nuk ben pjese ne te??
Ore o Action, vere mendjen ne pune mos lexo vetem kuptoje ate qe kam shkruar te pyeta ne luaje rolin e te dashures e jo ne ishe anetar i Albasoul. Une jam ne forum dhe jam pjestar i tij, por me ata qe permende ti uen nuk jam ne pjesen e kundert dmth, te te dashuruares.
Dua te jem nje fllad pranveror qe te perkedhel femrat :^engjello ,shija e kesaj jete per ne meshkujt
Dijetari_ON ty te kam ketu afer dmth si qytet ndersa ato fjale i thashe per ata qe jane andej dhe dicka tjeter kur te takohemi me perpara bejme muhabet me mire,Ciao![]()
Po ta perserise nuk luaj rolin e femres qe te flasesh me mua por ti je Tyç dhe nuk e kupton ku dua te dal une. Tani bye dhe do takohemi .
PS Ne postimet e tua nuk ka asnje Nick femre te permendur. Po ta perseris temen prape qe ta kuptosh ate qe shkrova une.
San Valentino ne Tirane me te dashuruarit e Albasoul. MUAQ ERIONA.![]()
![]()
ol:
hahahahahahahhahahahaha o riku mjaft me postime te kota mer lol
shifemi ketej ciao
Krijoni Kontakt