Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2009
    Postime
    176

Vdes gruaja agjėruese

Njė lajm me kete titull u publikua sonte ne Vizion Plus.Duke ndėgjuar pėrmbajtjen e lajmit u muarr vesht se gruaja kishte vdekur nga helmimi dhe vdekja e saj nuk kishte asnjėfar lidhje me agjerim.A di ndokush te me tregoj,pasi qė nuk jam nga Shqipėrija dhe Vizion plus-in e shikoj nėpėr satelit,pse ndodh kėshtu dhe ēfarė orjentimi programor ka ky kanal televiziv.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Po si japin lajme keshtu pa pike pergjegjesie....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    qeneri hesapi... ne bote agjerojne me shume se 1 miljard njerez dhe ska vdek njeri, po dhe sikur njeri te vdesi i agjerueshem, sdo te thote se vdiq per buke, se 10 ore jane ato, nuk jane 10 jave. Pastaj ai qe eshte semure, nuk e ka per obligim agjerimin, i lejohet te mos agjeroj.
    populli i paturp shqiptar, ndenji 50 vjet me brkun bosh dhe nuk vdiq, kurse tani na hedhin vickela, duke ja lehur hum hum nerper media

E ku ka me mire se te agjerosh sidomos kur eshte vape, I love it.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mr Zeid : 18-09-2009 mė 20:49

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar mė parė nga tias Lexo Postimin
    Njė lajm me kete titull u publikua sonte ne Vizion Plus.Duke ndėgjuar pėrmbajtjen e lajmit u muarr vesht se gruaja kishte vdekur nga helmimi dhe vdekja e saj nuk kishte asnjėfar lidhje me agjerim.A di ndokush te me tregoj,pasi qė nuk jam nga Shqipėrija dhe Vizion plus-in e shikoj nėpėr satelit,pse ndodh kėshtu dhe ēfarė orjentimi programor ka ky kanal televiziv.
    Vizion + eshte me linjen e news 24 e top channel-it!!
    "They will not control us, We will be victorious"

Citim Postuar mė parė nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    Vizion + eshte me linjen e news 24 e top channel-it!!
    ........dmth jane tradhtare......?

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    sa njerez po vdesin ne kete bote nga helmimi sa nuk dalin dot kronikat e lajmeve,Lajm futja kot
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    po mund te kete ndodhe edhe per shkak te agjerimit,prindi im ka humbur vetdijen dhe mjeket kan konstatu se per shkak te agjerimit ka qen.
    Prandaj une nuk perjashtoi mundesin sepse te rrish nga 14 or pa ngren sigurisht qe qrregullohet qdo gje ne trupin e njeriut.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    shqiptaret jane te ndyr dhe kjo eshte e verteta ....... une per vete jam ateist ....... kjo do te thote qe jam anti-islamik dhe anti-katolik ........ po nuk bej te pamunduren vetem per te ven posht islamin apo krishterizmin sepse realiteti flet vet ............................ po mesa shoh keta shqiptaret e ndyr mundohen te shtremberojne edhe realitetin ............

one more point for muslims

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga tias Lexo Postimin
    Titulli i lajmit eshte i sakte. Sepse nuk thote se gruaja ka vdekur si pasoje e agjerimit.

*

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ne shajme mediat greke dhe serbe , po keto tonat jane me legene akoma.
    Intuticione te drejtuara nga hijenat e ish-propogandes komuniste, ose kelyshat e tyre.

Njerez te paftyre, qe nuk kane respekt per komunitetet fetare fare.
    Edhe nqs lajmi do ishte i vertete , te pakten prit me e dhene mbasi te mbaroje agjerimi , thjesht per respekt , o njerez te leshte.

Rrace e keqe , asgje me shume.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •