Close
Faqja 4 prej 24 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 231
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Do ishte me e mire ,them une, qe reagime te tilla nga nje shtet i ri si maqedonia te mos merreshin parasysh fare. Sa me shume ti injorosh keta njerez pa identitet , aq me shume i nenvlereson koha. Nuk kemi pse te ulemi ne rangun e ketyre. Nqs akademiket shqiptare jane me te dijshem se ata maqedonas , atehere dija e mund injorancen shume lehte me pen e jo me sulme politike e mediatike te panevojshme fare. Qente e kane zakon te lehin si kafshe , nuk kemi pse ta ndryshojme natyren e tyre.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Do ishte me e mire ,them une, qe reagime te tilla nga nje shtet i ri si maqedonia te mos merreshin parasysh fare. Sa me shume ti injorosh keta njerez pa identitet , aq me shume i nenvlereson koha. Nuk kemi pse te ulemi ne rangun e ketyre. Nqs akademiket shqiptare jane me te dijshem se ata maqedonas , atehere dija e mund injorancen shume lehte me pen e jo me sulme politike e mediatike te panevojshme fare. Qente e kane zakon te lehin si kafshe , nuk kemi pse ta ndryshojme natyren e tyre.
    Nuk eshte pune injorimi, se shteti maqedon luan me shtetin shqiptar si macja me miun kur duhej te ishte e kunderta...Per punen e vizave 2 vite me pare, ata luajten me qeverine shqiptare sic luajne amerikanet me meksikanet....Eshte nje turp i madh!

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Ehhh po se mos kemi edhe shtet ne, qe japin ze ketyre fyrjeve. Poltikanet tane kane hall te ndajne ofiqet.
    per mua duhet te injoroheshin komplet keto lloj lajmesh .... se ata qe i percjellin publikut shqiptar keto "lajme" nuk bejne gje tjeter vecse jane ne vazhdimesine e politikave te fyerjes se popullit shqiptar ..... dhe kete lajm te paret e kane percjell Balkanweb .... dhe dihet se fatkeqesirat dhe maskaralleqet percillen nga ata ....

Citim Postuar më parë nga lirikk Lexo Postimin
    ----------------
    fytyra e maqedonasve dallohet hapur si mongoloide tatare tunguze perzierje aziatiko sllavo mongole hibrid perzierje e quditshme ata edhe nga pamja mund te dallohen-
    por edhe europa ma teper e don mongolin tunguzin se shqiptarin-
    kjo esht deshmuar
    s'ka problem .... e dum vete veten .... jena popull i bukur prandaj na kane inat ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 19-09-2009 më 17:26
    "They will not control us, We will be victorious"

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Kunder kesaj enciklopedie kana dale edhe Amerikanet dhe anglezet sepse ne te deklarohet se ushtaret e UCK-se sterviteshin nga oficere amerikane dhe angles
    sot kane dale me deklerata kunder te dy ambasadat amerikane dhe angleze........
    Ne shkrimin qe po lexoj tani nuk permendet ndonje note proteste e shqiperise

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=63655&cid=5

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    injorimi eshte pergjigjia me e mire ketyre provokimeve .....
    "They will not control us, We will be victorious"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Kunder kesaj enciklopedie kana dale edhe Amerikanet dhe anglezet sepse ne te deklarohet se ushtaret e UCK-se sterviteshin nga oficere amerikane dhe angles
    sot kane dale me deklerata kunder te dy ambasadat amerikane dhe angleze........

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=63655&cid=5
    Po shqiperia nuk mund te protestoje ndaj "Ceshtjeve te huaja" qe perfshijne "vellezerit" tane maqedonas....

Edvin83

Pajtohem. Te kish pas vellezer shqiptar ne Shqiperi ne plot kuptim te fjales ata ishin dasht te te shkojn tek ambasada e Maqedonis ne Tirane dhe ta shperhin mendimi kunder kesaj enciklopedie.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Problemi eshte se ata, Vollgofonet(prej tani do e quajmi kete shtet Volgovicica° ) nuk e kane dert se ne i quajm te ardhur sepse e tere bota e dijn se eshet e vertete kjo se ky popull ka ardhur nga Volga e Rusies...prandaj dojne qe edeh keta te na quajn neve te ardhur, nje lloje simetrie gjoja...
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    popull injorant kta Maqedonasit ... ne vend te shohin veten merren me Shqiptaret .. ci kemi bere ? lol apo duan te duken superiore .. gjasme ...

si perfundim kujt ju be vone ca thone keta .. sa renci i vini dhe ju

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Perderisa akademit ton qendrojn akoma ne koma,te tjeret merren me neve.
    Une nuk i kuptoi intelektualet tan,te cilet rrin dhe bejn sehir,presin qe serbet ,maqedonet dhe te tjeret te na e shkruajn historin,dhe tani kur dalin gjerat sheshit krrekosen sa per tu mbrojtur e jo per te qen e ofenziv.
    Maqedoni qendron se egzistuari pikrisht fal shqiptarve,dhe si shperblim nga kjo mbeturin marrin keso genjeshtrash.

Faqja 4 prej 24 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •