me mir me dashuru
nese dashuron - je rob, e nese te dashuron, je princ, a nese dashuron dhe te dashuron eshte gjithcka lumturia!
HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!
e mendova
me mire
eshte te te dashurojne se vuan vetem ai....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Te te dashurojne eshte e vetmja menyre per t'ju larguar ferrit![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
se di pse shumica mendon se te dashurosh eshte dhimbje se po dashurova un do vuaj une e po dashuroi ai do vuaje ai ... puna esh qe se keni idene fare per dashurine ..
dashuria e vertete eshte kur asnjeri svuan ,
madje dhe po te jete e tille nuk quhet dhimbje por lumturi e papershkrueshme ..
nese mendoni se esh vuajtje skeni provuar dashuri akoma..ehh keshtu si ju mendoja dhe un dikur
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Enii : 01-02-2010 më 19:15
Me mire eshte... edhe...edhe, jo...ose..ose.
Nese te dashurojne, mund te mos e ndjesh dashurine.
Nese dashuron dikend por nuk te pranohet dashuria, nuk mund ta realizosh ate.
Atehere nese dashuron personin qe te dashuron realizohet dashuria dhe ndodh mrekullia hyjnore: qasti magjik - dashuria e vertete.
Vetem kush e ka perjetuar mund ta kuptoje dhe ndjeje kete!
Ka privilegje dhe ne dashuri: keta jane te dashuruarit.
Te dashurosh apo te te dashurojn? Per mua njelloj eshte. Pse?
Po te dashuroje do vuaje per personin qe do dashurosh po te te dashurojn mbase ne fillim sdo e kesh problem po nqs je njeri me ndenja do sdo do bihesh ne kurthin e dashurise dhe ti dhe prap do fillon vuajtjet.
Per mua me mire ta ndash mendjen per ate qe do besh dhe te luftosh deri sa ta kesh. Se vuan apo jo ska rendesi mos ta mendosh kete gje thjesht mendo qe do ja vlejn keto vuajtje kur ta kesh tenden.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt