Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825

Kur del ne treg Windows 7 Pro?

daten kerkoj, faleminderit.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Ne 22 Tetor, del ne U.S.
    Klm
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    825
    flmnd. ediR,

si klasifikohet windows 7 ? Stable si XP Pro? sepse me Vista e dhjen keta

Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    flmnd. ediR,

si klasifikohet windows 7 ? Stable si XP Pro? sepse me Vista e dhjen keta
    Deri tani eshte shume mire. Une punoj per nje universitet dhe ne e kemi instaluar pak a shume ka 3 jave dhe nuk kemi patur problemin me te vogel. Edhe shume njerez qe ishin skeptike qe te ndryshonin tani po vijne e po thone qe c'do gje eshte shume mire.
    Kjo eshte ajo qe po shikoj, degjoj, dhe provoj une, nuk mund te pergjigjem per c'do rast.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    Deri tani eshte shume mire. Une punoj per nje universitet dhe ne e kemi instaluar pak a shume ka 3 jave dhe nuk kemi patur problemin me te vogel. Edhe shume njerez qe ishin skeptike qe te ndryshonin tani po vijne e po thone qe c'do gje eshte shume mire.
    Kjo eshte ajo qe po shikoj, degjoj, dhe provoj une, nuk mund te pergjigjem per c'do rast.
    po programet qe jane xp si punojne? ti punon ne universitet, programet si ms office, matlab, minitab etj kane probleme?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674

Pershtypjet me Windows 7

Rishtazi e bleva nje PC te ri (HP Touchscreen) i cili kishte te parainstaluar Vista Home Premium. Ne shtepi gjithashtu kisha nje PC Dell te vjeter. Meqenese e kam Windows 7 qe nga gushti (technet anetaresimi) vendosa ti "upgrade" te dy PC-te. HP touchscreen ishte "upgrade" e thjeshte pra asgje interesante nuk ndodhi edhe pse ky PC ka drejtues qe mund te konsidrohen "ekzotik" (si psh. : bluetooth, pranuesi per teledirigjues, etj.). Office 2007 u instalua dhe funksionon pa problem, poashtu edhe VS2008. PC me i vjeter eshte rast i vecant pasi qe nuk ekziston "upgrade path" nga XP ne Win7. Instalimi kaloi pa probleme edhe ketu edhe pse per wireless kartelen perdora diskun me drejtues per XP. Pas instalimit Windows 7 i gjeti drejtuesit me te pershtatshem ne nje update dhe PC funksiono pa kurfar problemi dhe me perfomance me te mire se XP.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Sot sa mora cd e windows 7 ne poste nga MAPS edhe tani te gjithe kompjuterat e mi ne shpi run windows 7 ultimate 32 biles edhe desktopi P4 qe vista nuk instaloshe. Megjithese kam gati 6 muaj qe perdor windows 7 nuk kam ca te shtoj me shume se sa Uke ka lehtesime si nata me diten ne krahasim me vista.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    po programet qe jane xp si punojne? ti punon ne universitet, programet si ms office, matlab, minitab etj kane probleme?
    Per Minitab nuk di c'fare te them, por sa per Office dhe Matlab punojne shume mire, une e perdor Matlab mjaft. Nje gje qe vura re eshte qe ne 64 bit Matlab jane disa toolbox qe mungojne por Winodows 7 64 bit apo 32 nuk ka probleme, ka nje lajmerim per Symantec Endpoint por besoj se do te zgjidhet shpejt.
    Une e kam te instaluar Windows 7 ne laptop 32 bit dhe desktop 64 bit te dy versionet Enterprise.

i/e regjistruar Maska e gt2xf
    Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Nje shok i imi qe eshte student ne Gjermani me tha qe keto kane instalu te gjithe Win7 pro. E keshtu me dha paswordin e hyna ke llogaria e ktij ene e shkakrkova win 7X64 dhe X86 ne anglisht. po ashtu mundesha me shkarku shume OS te tjera nga serverat ete etj deri tek officet. Win 7 rocks. E kam instsalu Win 7 X64 ke laptopi tull fare, po ashtu kam me e instalu ene ke desktopi

Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anėtarėsuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    ky esht windows 7 pro ultimate http://katz.cd/download/4002513/App/...-Ultimate-x86/ kurse ky
    Windows 7 Build 7137 X64
    http://katz.cd/download/3995638/App/...uild-7137-X64/

nqs se ju interesojn merrini
    Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •