Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Me te vertet mendon ti se nuk ka femra qe te bejne ty te flasesh me vete ne Informatike?! Mos me thuaj qe je kaq naiv per zotin?
    nuk kam gjetur akoma meshkuj qe te me bejne mua te flas me vete per informatiken, lere me femra.
    po te gjej nje femer te tille do e martoja, po ja qe nuk ka

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Natyra nuk i ka bërë femrat për punë ose për të udhëhequr.

Natyra i ka bërë që të rrinë në shtëpi dhe të merren me rritjen e fëmijëve.

Ato janë të paafta për punë ose për udhëheqje. Femrat e sotme kanë dalë jashtë profilit të tyre natyror.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    nuk kam gjetur akoma meshkuj qe te me bejne mua te flas me vete per informatiken, lere me femra.
    po te gjej nje femer te tille do e martoja, po ja qe nuk ka
    Dmth xfiles na paske ngel pa martu lol

Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Natyra nuk i ka bërë femrat për punë ose për të udhëhequr.

Natyra i ka bërë që të rrinë në shtëpi dhe të merren me rritjen e fëmijëve.

Ato janë të paafta për punë ose për udhëheqje. Femrat e sotme kanë dalë jashtë profilit të tyre natyror.
    Ku e lexove ti kete ??? Kush ta tha ? Cila natyre ?
    E pse qekan te paafta per pune ? Shiko ne cdo institucion shteteror dhe ate privat ka me shume femra se meshkuj , Pse ??? Sepse jane me te zonjat per pune .... Ju vetem per pune krahu ( aty ku nuk ka nevoje te perdoret truni ) mund te jeni me te zote , po per te tjera ahaaaaaa ..

Ps. Lexo pak firmen time dhe thuaj qe nuk eshte e vertet po deshe .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Andi Ballshi
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    118
    Citim Postuar më parë nga Andi Ballshi Lexo Postimin
    Femra ortak i naletit por edhe xhevahiri më i çmuar

Gruaja (sipas Biblës, Kuranit, filozofit, nga nje libër i lexuar, nga një film i shikuar, nga një i marrë, apo i dashuruar...

Gruaja është e bija e gënjeshtrës, roje e ferrit, armik i paqës; Përmes saj Adami e ka humbur prarajsën. Gruaja është instrument, të cilin e përdorë djalli për t’i arritur shpirtrat tanë. Gruaja është burim i dorës së djallit, zëri i saj është shushuritje e gjarpërit. Gruaja e ka helmin e gjarpërit helmues, shpirtkeqësinë e kuçedrës. Shën Pali tërë mëkatin për rënien e njeriut, përjashtimin nga Parajsa, e ka hedhur mbi gjenezën e mëkatit të gruas - Ungjilli sipas Barnaba -ës/193-94.

Femra Kafsha më dinake, na sygjeron Luçiani, Ortak i naletit, djalli vetë, burim i së keqes, e keqja më e madhe… kudo që je ti o grua atmosfera është e helmuar-thotë, shkrimtari i madh Tolstoi.

Tri të këqijat më të mëdha për njerezimin: gruaja, zjarri dhe vërshimi.

T‘i besosh sekretin gruas është njësoj si t’i Fshehësh parat nën xham. Publie Siri
    Njeriu mund të jetë i lumtur me ndonjë grua derisa nuk e dashuron Vajldi.
    Bukuria dhe mirësia-fisnikëria nuk mund të shkojnë-jetojnë së bashku. Dostojevski.
    Gratë në përgjithësi nuk zënë besë. Andaj dhe Populli Shqiptarë i këndon: Grueja grue e zâna zânë,/ Zana diell e grueja hânë;/ Mjerë kush besë grues i ka xanë!

Kohelet (Dhjata e vjetër)... Atëherë e vura zemrën time të njohë, të hetojë dhe të kërkojë diturinë dhe shkakun e gjërave dhe të njohë ligësinë e marrëzisë dhe budallallëkun e marrëzisë.... dhe gjeta një gjë më të hidhur se vdekja; gruan zemra e së cilës është kurth dhe grackë dhe duart e së cilës janë pranga. Kush i pëlqen Perëndisë i shpëton asaj; por mëkatari do të kapet nga ajo... Por Jehezel, po ashtu Dhjata e vjeter, thotë: Gruaja është qenia më dëshiruar-gëzimi i syve.

Sokrati dhe femra:

Nuk mund t’ua rekomandoj,asnjërën, thotë, filozofi i madh, Sokrati: e bukura të tradhton, e mençura të mashtron, nëse është më e mençur se ti ikën, nëse është më budallaqe, fjalamane është e padurueshme, e shëmtuara nuk të pëlqen, e varfëra falimentim, e pasura të urdhëron…

Ta lëmë Sokrtain e të shikojmë se ç’thonë të tjerët: verdhcakja =jasemin, zeshkanja e adhuruar, thatuqja-meshollë, plotë hijeshi, trashallukja-një nuri vet, gjithë madhështi; trupmadhja -perëndeshë; dinakja –mendjehollë; e meçmja e ndershme; llafazanja kënaqësia vetë- të ka ënda =qejfi të dëgjosh kur flet…

Femra më e mira e kësaj bote (Muhameti)

Kjo botë është dëfrim, e dëfrimi më i mirë, më i madh është gruaja e ndershme! Nga të mirat e kësaj bote, më e bukura është një grua e mirë… Muhameti
    ... për Gruan si burim ngasjesh kanë folur mjaftë shkrimet. Ekleziasti: të folurit e saj është si zjarrë përvëlues,... prej saj janë shkatërruar edhe ata më të fortët... Zbulova se nuk është vdekja më e hidhur por gruaja, që është si laku i gjahtarëve, zemrën e ka si rrjetë, duart si grepa.Të tjerët kanë thënë gruaja është anija e djallit.... por megjithastë kjo krijesë e fëlliqur është e pajisur me ndonjë virtyt... madje edhe i ka dhënë privilegjë e arsye për ta çmuar... Dihet se burrin e krijoi nga balta... ndërsa, gruan ca më vonë, prej lëndës fisnike njerëzore – nga brinja. Dhe s’e bëri prej këmbëve a prej rropullive të trupi të Adamit, por nga brinja... për strehë Zoti zgjodhi barkun e një gruaje, shenjë pra se gruaja s’ishte aq e ndyrë... dhe kur (Krishti a.b) u ringjall, së pari iu shfaqë një gruaje. Eko (Eco)Emri i trëndafilit/228
    Ndryshuar për herë të fundit nga Andi Ballshi : 21-02-2010 më 17:06 Arsyeja: Gabim shtypi

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •