Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Edhe une mendoj se varet nga njeriu... Gjithsesi, femrat jane akoma te diskriminuara ne krahasim me meshkujt ne shume vende pune e prandaj perpara se te arrijne aty ku jane djersisin mire. Keshtuqe, nqs jane pak me te rrepta e meritojne, perderisa s'ka pasur shume meshire edhe me to, per vendin e punes ku kane arritur
    epo paraja vjen nga djersi.

Problem te jen femrat shefe,kemi pasur ne histori femer udheheqje por mashtrohet shpejt.

Ne shtrat gruaja rin posh burrit shumicen e kohes.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    epo paraja vjen nga djersi.

Problem te jen femrat shefe,kemi pasur ne histori femer udheheqje por mashtrohet shpejt.

Ne shtrat gruaja rin posh burrit shumicen e kohes.
    E cfare na tregove me keto fjale ti?

Nqs nje njeri e ben punen e eshte korrekt e serioz e ben, nuk eshte nevoja me qen burre.

Problemi i vetem i grave eshte qe jane me teper te predispozuara te qendrojne prane familjes, per rolin qe kane si "nene" e "grua", shkurt si "kujdestare" edhe se ne kuptim te mire

Mospasja kohe eshte gje tjeter. Ndersa zotesia ne pune, eshte tjeter. E ka me te vertete gra te zonja. Ndoshta ka me shume burra, por duke pasur parasysh qe numri i lindjeve eshte me i madh tek ai i tipit mashkullor, atehere qendron edhe kjo gje Pastaj ju burrat, shkencerisht, e keni pak te theksuar ate idene e "egos", qe dmth jeni ju e s'ka tjeter. Ne ju bejme qejfin duke ju thene Po Po, por ne fund te fundit a s'jemi ne dinaket e perfitojme me te mire ate qe duam LoL

Kush eshte me i zoti ketu pra, ai qe beson se eshte apo ai qe fiton, duke bere rolin e budallait LoL
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Me duket se femrat janê mete perkushtura ne punê dhe kerkojne qdo gje te kryhet simbas rregullav qe ajo i synon! keshtu edhe une nuk kam deshire ta kame nje shefe

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Femra dhe mashkulli kane detyra te ndryshme, por kane dhe dicka te perbashket? Ti shkaktojne dhimbje njeri tjetrit ne jete.

Budallalleku eshte e kunderta e femres. Sa me vjeter te jete aq me shume adhurohet.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    ) (Budalla si nje burre) thone grate: (E poshter si nje grua) thone burrat: Budallallek eshte te gruaja ajo qe nuk eshte femerore.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Burri sa me i vjeter te jete, aq me pak mendohet LoL
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anëtarësuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Shefja ime e pare ishte Lezbo dhe i kapte djemte pa teklif nga duart e keshtu me radhe ... Une nuk e dija dhe e kapa nga mesi dhe e afrova pak ....
    Pas kesaj ..... e ruaja me makine te ndezur .... qe ta shtypja :-D

Varet nga Personi, por eshte fakt qe sot per sot, nje Shef eshte me i vetekuptueshem per shoqerine sesa nje Shefe dhe kjo mund te krijoje stres dhe te influencoje negativisht sjelljen e Shefes ....

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    shefe eshte me mir femer se eshte e pakorreptueshme,inteligjente.e sakte.e afte.....pikat qe duhen per nje drejtues....edh si fund .......... femer......
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    Epo pike e zeze, hajde jepi pastaj me shume pushtet kesaj gjyles dianes, me nje cope teme dhe shiko cfare ben, po le pastaj ska piken e turpit dhe te ben mp ku thote sorry edhe pastaj prap e nderron titulli. Kush ja ka var kemboren kesaj more aman se kjo eshte vetem per atje te laj pumbreket
    Ku e gjen te drejten e ofendimit ti njehere?????!!!
    Titulli temes nuk te eshte nderruar nga une !
    E bera ne fillim dhe te kerkova falje dhe u kthye siç e kishe lene ti.Me pas nuk isha une ajo qe nderhyra.
    Meso edukaten dhe te flasesh!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 20-09-2009 më 08:29
    "Carpe Diem"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    A ti nderrojm vendet?
    Punonim se bashku nje kohe te gjate,lindi dashuria dhe u martuam.Punonim me orar te njejt deri pas lindjes se femiut te pare,pastaj punoja me orar te shkurtuar-tregon gruaja.Pas nje kohe kur ai kthente ne shtepi ulej ne kolltuk dhe kerkonte te gjitha nga une!Nje dite i thash:
    -Edhe une isha ne pune,jam e lodhur edhe me pune shtepie,te lutem me ndihmo!
    -Ehh!tha-Po c'far keni ju tjeter perveq te thoni se jeni te lodhura,te gjitha femrat jeni nje soj!
    -A ti nderrojm vendet per nje jave te lutem,dhe te shofim se nuk eshte leht te jesh Femer?
    -Haha,i ndrrojm more,po a mundesh ti perballosh ti punet sa une?
    -Ta provojm- ia ktheu ajo!
    U zgjonin se bashku per pune,ajo u vishte dhe ndezte makinen dhe e priste at deri te dale,kur dilte ai me kepuce gjysem te zbathura,sepse nuk arrinte ti mbaroj punet qe i kryeja une.Nga puna dilte me heret(Pasi une mora detyren e drejtorit,ishte firma jone)Duhej t'i merrte femin nga foshnjorja te pergadiste dreken e te me pret ashtu si beja une.Tre dite zgjati dhe gadi u qmend!Me perqafoj dhe me tha:
    -Te lutem me fale shum me fale,nuk mund te perballoj kurr at cka Ju femrat keni mbi koke,dhe arrini ti kryni me aq vullnet,kurr me nuk do te jem ai qe do ta perbuz femren.Ju jeni te perkryera.Arrini ti kryeni edhe punet tona po ne nuk mundemi!
    Ja pra kjo eshte FEMRA!E fort-e dobet,e dashur-E urryer,por ne fund e PERKRYER!
    PS.Ndoshta nuk dola nga tema!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •