Edhe dicka tjeter E VERTETEEEEEEEEEEEE 100%
Panajoti i kishte shum inat femnat(balerinat) kur ngelnim shtatzana edhe gjoja sikur nevrikosej per problemin e punes baletit
Kur lindi femije nje balerine e gjithe trupa baletit (edhe panajoti) shkoje per vizite tek familja e vajzes per urim, Panajoti po rrinte si i deshperuar,,,,,,,,, i themi;
- C,fare ke Panajot? dhe ai pergjigjet cuditshem;
- PO UNE, KUR DO TE BEHEM MAMA????????,,,,,,,,hahaha
Posi le t'u japin te drejta edhe homosexualeve edhe gay-ve e lesbi-jeve por ata qe nuk u duhet dhene asnje e drejte, jane per ti djegur me gjithe mend.
Te varfer jemi, te prapambetur jemi te pakten mos te harbohemi sexualisht per te patur dicka per mburrje.
Meqenese jemi ne kete teme a di ndokush se ne c'faze jane pergatitjet per miratim nga qeveria e Sales per keta ?
Vajzave edhe u falet?! por djemve... litari ne rastin me te pare.
Selam!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 18-09-2009 mė 18:53
Bese dhe hakmarrje.
Ju lutem shmangni fjalorin banal dhe ofendimet ndaj njeri-tjetrit, sado delikate te jete ceshtja ne fjale dhe sado ne kundershtim me moralin kolektiv dhe sistemin e vlerave shqiptare.
A do te kete me tema per homot? Se deri tani jane hapur 8 te tilla vetem te dy nenforume ku jam moderator une....Ky forum eshte kthyer ne forum gejsh dhe talibanesh!
po kshu eshte kur vjen nje i humbur edhe hap vetem tema gaysh !!! jane dhe ca ekstremista te tjere qe bejne miksim te fuqishem injorance !!! e ka marr rrugen e mjaltit me kohe forumi !!! moderatorja shikon vetem nje postim edhe fshi !!! se cbehet me postimet e tjera nje zot e merr vesh !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ajo qe me habit eshte se talibant nuk kapen me homofilet....
SaS te lutem, here tjeter para se te shqiperosh "moderatorja" mundohu ta vesh veten ne poziten tone.
Keq ti lesh postimet, se fillojne raportimet edhe ankesat per fyerje e fjalor banal, keq ti fshish dhe akuzohesh pastaj per njeanshmeri. Nga ana tjeter, edhe temen nuk mund ta mbyll ( do ankohej edhe ketu temehapesi) edhe pse personalisht jam totalisht kundra cdo lloj zvarraniku qe kapercen ylberin dhe nuk i perdor veglat qe i ka dhuruar natyra si duhet( nqs do te bindesh, lexo pak postimet e mia), sepse trajton nje problematike te caktuar (sado kundra te jemi ne) dhe nuk ka deri tani pergjigje te mjaftueshme, per te vendosur qe duhet kycur. Ndaj moderatorja i dashur, po zbaton thjesht rregulloren, qe duhet te jete e njohur per te gjithe, ku nder te tjerash NDALOHET FJALORI BANAL DHE DALJA JASHTE TEME!!! Ne kete kuader, nuk u fshi vetem postimi yt, sado qe ty te duket keshtu, por edhe cdo postim tjeter jashte teme.
Kujton ti se mua me lind, aq me teper si femer, ndonje buzeqeshje rrezatuese ne fytyre sa here lexoj fjalor rrugesh?
Me te mira.
Krijoni Kontakt