Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Qendrimi i Izraelit ndaj Kosoves është i kushtëzuar nga disa faktor, Izraelit i duhet perkrahja e Rusisë në raport me Iranin dhe çështjen Palestineze,ndoshta kjo deklarat e MPJ Izraelit i ka edhe anët pozitive, Serbia nuk mund të ket mardhënje të mira me IZRAELIN dhe boten Arabe,ndoshta kthjellen Arabet e na njohin pavarsinë.

Me çuditi si lajm, ne mos gabohem vetem disa muaj me pare u dhane lajme per qendrimin pozitiv te qeverise se Izraelit per pavarsine e Kosoves. Cfare ndodhi? Zbehje e fuqise se lobit shqiptar per ta çuar deri ne fund njohjen zyrtare? Nje organizim me i mire i lobit serb?.... Me e mundshme, siç eshte permendur edhe me lart, duket te jete ndryshimi i diplomacise izraelite per te fituar perkrahjen ruse ndaj Iranit. Gjithesesi, eshte nje lajm jofavorizues sepse dihet fuqia e lobit izraelit ne bote e sidomos ne USA.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    edhe me mire,ja pse?

sepse edhe neve mund te nagjeje e njejta gje

Izraeli pranon vjedhjen e organeve palestineze
    Izraeli ka pranuar se në vitet e 90-ta, është marrë me trafikimin e organeve te personave të vdekur palestinez pa lejen e familjarëve të tyre.
    E hënë, 21 Dhjetor 2009 17:27
    Reklam
    Izraeli më parë kishte mohuar qe kanë bërë trafikimin e organeve të palestinezëve kur gazeta suedeze Aftenbladet botoi artikullin në lidhje më këtë gjë.

Por tani çështja doli përsëri në pah pas publikimit të një interviste me ish shefin e Institutit Izraelit Abu Kabir, Dr Jehuda Hiss.

Intervista ishte mbajtur në vitin 2000 nga një akademike Amerikane, e cili e publikoi atë për shkak të polemikës së madhe që shkaktoi raporti nga gazeta Suedeze ku thuhej se Izraeli po vriste Palestinezët që të merrte organet e tyre për qëllime trafikimi.
    Po ashtu në Aftonbladet raportohej se të rinj palestinez ishin kidnapuar nga ushtria Izraelite, dhe kur trupat e tyre ktheheshin organe të tyre mungonin.
    Disa pjesë të intervistës u transmetuan në Kanalin II të Izraelit gjatë kësaj fundjave.

Në përgjigje të këtij reportazhi televiziv ushtria Izraelite pranon se ka bërë vjedhjet e organeve.
    "Ky aktivitet ka përfunduar para një dekade dhe nuk do të ndodhë më," thonë ushtria duke u munduar të mbrojë vetveten.

Akademikja dhe profesoresha e antropologjisë në Universitetin Berkeley të Kalifornisë, Nenci Shefer Hughes thotë se ajo vendosi ta bëjë publike intervistën pas raportit në Aftonbladet.

Ministria Izraelite e shëndetësisë thotë se tërë këto vjedhje të organeve ishin bërë "me leje."

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Izraelitët janë ndër përkrahësit më të mëdhenj të shtetit të Kosovës. Mosnjohja e shtetit te Kosoves nga ana e tyre ndodh vetem per nje arsye. Arsyeja është se nëse Izraeli e pranon Kosovën si shtet, pastaj shumë shtete muslimane nuk do ta pranojnë shtetësinë e Kosovës. Mos harroni se secili hap i ndërmarrë nga Izraeli shihet me skepticizëm dhe mosbesim nga muslimanët ne tërë botën. Posa ta njohin shtetësinë e Kosovës një numër i konsiderueshëm i shteteve me shumicë muslimane, do të pasoj edhe njohja nga Izraeli.
    Po bazohem në tre fakte:
    1. Lidhjet SHBA- Izrael
    2. Ndihma e popullit shqiptar gjate L2B
    3. Keshilltari kryesor i kryeministrit te Kosoves vjen pikerisht nga Izraeli

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    I kane dhene shqiptaret jo kosovaret. Cfare ndihme i kane dhene kosovaret hebrejve? Izdraeli ka thene se do ta njohin pavarsin e kosoves, se mbaj mend tani se ku e kam lexuar.
    kjo qenka teme e vjeter
    Ndryshuar për herë të fundit nga davidd : 21-12-2009 më 17:01
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    I kane dhene shqiptaret jo kosovaret. Cfare ndihme i kane dhene kosovaret hebrejve? Izdraeli ka thene se do ta njohin pavarsin e kosoves, se mbaj mend tani se ku e kam lexuar.
    kjo qenka teme e vjeter
    Shqiptaret jo kosovaret!!!
    E cka jane kosovaret sipas teje? kinez, indian, sllav apo cka?
    Ne jemi shqiptare o i mjere, te pelqeu apo nuk te pelqeu ty. Termi kosovar eshte vetem nje term gjeografik.
    Herbrejt jane ndihmuar nga i gjithe populli shqiptar. Vecanerisht Hasan Prishtina ka dhene kontribut te madh per mbrojtjen e tyre.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Shqiptaret jo kosovaret!!!
    E cka jane kosovaret sipas teje? kinez, indian, sllav apo cka?
    Ne jemi shqiptare o i mjere, te pelqeu apo nuk te pelqeu ty. Termi kosovar eshte vetem nje term gjeografik.
    Herbrejt jane ndihmuar nga i gjithe populli shqiptar. Vecanerisht Hasan Prishtina ka dhene kontribut te madh per mbrojtjen e tyre.

kosovaret e kane prejardhjen nga shqiptaret,njejte sikur shqiptaret nga iliret.

mee cu hasanin nga varri kishte me ulurite se cfar gabimi ka bere.ka ndihmuar nje popullkrimineldhe vrases

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    kosovaret e kane prejardhjen nga shqiptaret,njejte sikur shqiptaret nga iliret.

mee cu hasanin nga varri kishte me ulurite se cfar gabimi ka bere.ka ndihmuar nje popullkrimineldhe vrases
    Jo more? cka na ke mesuar sa ma shum gjera mesoj nga ti ma ndryshon jeten ahahaha

PS : ty nuk te takon te flasesh per Shqiptaret shko perkrahe Palestinen atje i ke vllezerit

Only god can judge me Maska e Anarchist
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Postime
    49
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    kjo qenka teme e vjeter

I kane dhene shqiptaret jo kosovaret
    Sikur edhe gjith bota te na njohe me kshu njerz ky komb asesi nuk mund tshkoj para

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga Anarchist Lexo Postimin
    I kane dhene shqiptaret jo kosovaret
    Sikur edhe gjith bota te na njohe me kshu njerz ky komb asesi nuk mund tshkoj para
    mos e boni kijamet,e ka pas fjalen per Shqiptaret e Shqiperise e jo te Kosoves sepse hebrejt u strehuan ne Shqiperi me se shumti e jo kosove.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •