Postuar mė parė nga xhamia Colen se ndrroj perveq me uje Fasulja eshte per shqipe Dimer apo vere??? Dimer Detin apo Liqenin???
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Linda5 Dimer Detin apo Liqenin??? Me shum liqenin Token apo Marsin
Postuar mė parė nga xhamia Me shum liqenin Token apo Marsin Token jam sh mire ketu ca do bej atje vetem Di te gatuash peshk?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Token jam sh mire ketu ca do bej atje vetem Di te gatuash peshk? Jo edhe aq mir Ne shkretetir apo akullnaj ???
Postuar mė parė nga xhamia Jo edhe aq mir Ne shkretetir apo akullnaj ??? Ne akullnaja se me pelqejn pinguinat me mire i varfer dhe me te apo i pasur dhe pa te ?
Postuar mė parė nga xhamia Jo edhe aq mir Ne shkretetir apo akullnaj ??? Ne shkretetire me mire ...vetem fare ka me lezet Ku deshiron te shkosh nje here...ne Amerike apo Australi ???
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Ne akullnaja se me pelqejn pinguinat me mire i varfer dhe me te apo i pasur dhe pa te ? Me mir e varfer dhe me tė Si doli juvja ,se nuk e pash????
Postuar mė parė nga Linda5 Me mir e varfer dhe me tė Si doli juvja ,se nuk e pash???? lene mos me pyet se me ka ik mendja 1-1 ne min te 93 barazoi bolonja Mos me thuaj qe dhe ti u merzite?
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi lene mos me pyet se me ka ik mendja 1-1 ne min te 93 barazoi bolonja Mos me thuaj qe dhe ti u merzite? Neser ne pune ????
shkoll a jeni i merzitur me ndonje anetra te forumit?
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt