Postuar mė parė nga tutankamon 2 ORE...!!! SHKOLE , PUNE APO DEMBEL \E ?? Puno nate ,e puno dite qe te shofim pakez drite! Te rifillosh punen te Henen mbas dy dite pushim si ju duket?
Postuar mė parė nga klara2009 Puno nate ,e puno dite qe te shofim pakez drite! Te rifillosh punen te Henen mbas dy dite pushim si ju duket? AHHHH GJE E BUKUR DHE SENSUALE PO SHUM FARE..... TE PELQEJN PIJET ALKOLIKE??
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar mė parė nga tutankamon AHHHH GJE E BUKUR DHE SENSUALE PO SHUM FARE..... TE PELQEJN PIJET ALKOLIKE?? Jo jam astemje! Ti je dehur ndonjehere?
Postuar mė parė nga tutankamon AHHHH GJE E BUKUR DHE SENSUALE PO SHUM FARE..... TE PELQEJN PIJET ALKOLIKE?? Varet nga ai qe me shoqeron per pije hahaha.. E takove ate topallen ?
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
...........................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Adna : 21-09-2009 mė 08:37 Arsyeja: GABIM
Paqė
Postuar mė parė nga tutankamon AHHHH GJE E BUKUR DHE SENSUALE PO SHUM FARE..... TE PELQEJN PIJET ALKOLIKE?? Jo jan sh te demshme e kam nga eksperienca Vini ne palester?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga saura Varet nga ai qe me shoqeron per pije hahaha.. E takove ate topallen ? JO MUNGOJN EDHE PAK DITE SE E KA NDALU SEMAFORI KUQ O BLLOKU KEQ.. PO TE SHOQEROJA UNE DO TE PIJE ALKOL??
Postuar mė parė nga tutankamon JO MUNGOJN EDHE PAK DITE SE E KA NDALU SEMAFORI KUQ O BLLOKU KEQ.. PO TE SHOQEROJA UNE DO TE PIJE ALKOL?? Per ty une behem tape hahaha Kur do ta lejme ? hahaha
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Jo jan sh te demshme e kam nga eksperienca Vini ne palester? Po si jo ,ben mire jo vetem fizikisht por dhe emocionalisht te ben te shkarkosh gjith mendimet negative. C'fare raporti keni me fizikun tuaj?
Postuar mė parė nga saura Per ty une behem tape hahaha Kur do ta lejme ? hahaha KUR TE DUSH TI MI VETEM MOS MERR BURRIN MEVETE MARRIM DHE NAZELIEN??
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt