Postuar mė parė nga tutankamon jo jo falenderoj zotin per kete...... po ti?? sum ka mallku hala o tute sa vjeqar je ???
nuk tregohet mosha se eshte munges edukate heehe a jeni nervoz i keq?
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona nuk tregohet mosha se eshte munges edukate heehe a jeni nervoz i keq? ske pytja per femna jam nervoz impulsiv po nuk zgjat shum ku humbe kaq shpejte ???
Postuar mė parė nga xhamia ske pytja per femna jam nervoz impulsiv po nuk zgjat shum ku humbe kaq shpejte ??? defekt............ a jeni sonte per jet nate?
Postuar mė parė nga bombona defekt............ a jeni sonte per jet nate? varet me kend qa do doje te besh tani ??
Postuar mė parė nga xhamia varet me kend qa do doje te besh tani ?? me shku mu la hehe
Postuar mė parė nga xhamia varet me kend qa do doje te besh tani ?? Tani do doja te isha ne dush me fiksimin e jetes time Pse ju terheq forumi?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Tani do doja te isha ne dush me fiksimin e jetes time Pse ju terheq forumi? sepse ka lloj lloj kafshe , lol po ty pse te terheq forumi??
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
kaloj kohen........ i pe lajmet die???
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Postuar mė parė nga Aloe kaloj kohen........ i pe lajmet die??? Jo nuk humbas kohen me gjera koti sic jan lajmet Me ke je tifoz ne formula1?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt