Postuar mė parė nga tutankamon dipende........... cila eshte deshira jote ne kto momente?? Kam shume.... Don nje birre?
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga suadabolzano Kam shume.... Don nje birre? jo...e kam ktu dhe po e pij... deshiron nje qetsues??
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar mė parė nga tutankamon jo...e kam ktu dhe po e pij... deshiron nje qetsues?? Jo skam nevovje flm. Cfare ngjyre i ke syte?
Postuar mė parė nga suadabolzano Jo skam nevovje flm. Cfare ngjyre i ke syte? ngjyr te verdhe... te pelqejn syt me ngjyr te verdh?/
Postuar mė parė nga tutankamon ngjyr te verdhe... te pelqejn syt me ngjyr te verdh?/ Si macok i paske. Me pelqejne shume Cfare po mendon tani?
Postuar mė parė nga suadabolzano Si macok i paske. Me pelqejne shume Cfare po mendon tani? hahahah me mir mos ta them.......... kur do vesh mend ne kok??
Postuar mė parė nga tutankamon hahahah me mir mos ta them.......... kur do vesh mend ne kok?? Neser.... Ikim te fleme?
Jo se tani u zgjova !! A keni pushuar mjaft !!??
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Jo se tani u zgjova !! A keni pushuar mjaft !!?? Shume pak . Po ti pse je zgjuar kaq heret ?
Se me doli gjumi si zakonisht !! A i pastrove syte ??
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt