do shkoj me djalin e vogel ne plazh![]()
hengre ndonje gje per dreke?
--------------------------
Po, mish e lakra !!
Qka keni per darke ??
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Mbasi nuk keni argumenta bindes po me trajtoni si nje rast klinik?E permbledhur me pak fjale diagnoza juaj eshte "skizofreni"
Ju falenderoj per keshillen dhe shqetesimin tuaj !Po ju siguroj qe nuk kam asnje lloj ērregullimi as te caktuar as te percaktuar.
E imja ishte vec metafore,por keni te drejte jo te gjithe mund ta kuptojne:
Prandaj po e spjegoj: Me aftesine per te "fluturuar" kam personifikur deshiren per te guxuar te provosh eksperienca te reja ,te synosh te arrish sa me larte pa e limituar veten,ti thuash vetes ti je i afte dhe mund te arrish synime te caktuara ne jete.Kur them jam toksore dua te them se nuk e humbas asnjeher perqendrimin ne jeten time te perditshme jam e zonja te rri me kembe ne toke po shof larte nga qielli .Me te cilin personifikoj hapsira te reja ,deshiren per ta hapur horizontin mendor drejt cdo te panjohure per ta ber te njohur.Per mua te rrish me kembe ne toke nuk do te thote te jetosh brenda nje kornize te caktuar dhe te shofesh poshte balten,do te thote te dish ti besh balle jetes por pa ndaluar te enderrosh dhe te synosh te ngjitesh lare e me larte.
Nese dikush per kete mund te me kosideroje anormale ju garantoj eshte me mire se te jesh ordinere.
Mendoni ende se kam ē'rregullime ? Apo do merrni ne konsiderate dhe ju te beni nje jete Toke-Qiell?
Krijoni Kontakt