Postuar mė parė nga suadabolzano Kam alergji nga bacinot... Perralle jo se u tregohet vetem kalamajve Je per party neser? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PO TI??
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar mė parė nga tutankamon JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PO TI?? Une pooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Do vish ketej neser te ikim ne party?
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga suadabolzano Une pooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Do vish ketej neser te ikim ne party? PO MI KAM PRENOTU BILETEN PO SME JAN THA AKOMA ATO BREKET QE ME BIJN FAT... DO DEHEMI NESER??
Postuar mė parė nga tutankamon PO MI KAM PRENOTU BILETEN PO SME JAN THA AKOMA ATO BREKET QE ME BIJN FAT... DO DEHEMI NESER?? Ti e din qe une pi vec me raste. Ca do festojme neser po erdhe?
Postuar mė parė nga suadabolzano Ti e din qe une pi vec me raste. Ca do festojme neser po erdhe? PO JA NA TAKON TE FESTOJME PER TE GJTHA ATO DIT QE SJEMI TAKU... JE PREGATITUR TI PER NESER??
Postuar mė parė nga tutankamon PO JA NA TAKON TE FESTOJME PER TE GJTHA ATO DIT QE SJEMI TAKU... JE PREGATITUR TI PER NESER?? Po, jam pregatitur. Po fle edhe me rroba si do dal neser te jem gati Ke zili qe do iki ne party?
Postuar mė parė nga suadabolzano Po, jam pregatitur. Po fle edhe me rroba si do dal neser te jem gati Ke zili qe do iki ne party? HAHAHAHAHAHAHA PAK PO!!! PO TI KE ZILI??
Postuar mė parė nga tutankamon HAHAHAHAHAHAHA PAK PO!!! PO TI KE ZILI?? Sa pytje kot. Specifikoje pra
Postuar mė parė nga suadabolzano Sa pytje kot. Specifikoje pra KE ZILI QE DO SHKOJ NESER NE PARTY PA TY??
Postuar mė parė nga tutankamon KE ZILI QE DO SHKOJ NESER NE PARTY PA TY?? Po ti the sdo shkoj mo.... Skam ic zili se edhe une kam party ketu do flesh gjume deri vone sot?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt