Kur je me kembet ne toke parashuta nuk te sherben. Nese je me kembet ne toke jetohet mire.
Jeta ne toke per njeriun eshte e veshtire, ne qiell, akoma me shume. Do ishte rruge e gjate te prisje deri sa te dilnin krahet, perveē kesaj, fluturimi eshte i veshtire, sidomos kur mesohet ne moshe te madhe. Pastaj nuk mesohet fluturimi pa u rrezuar dhe kjo eshte kritike per shpendet jo me per njerezit.
Duke e pare nga ky kendveshtrim te keshilloj te zbresesh ne toke. Do te te pelqej jeta aty.
Si e ke mendjen tani, do te qendrosh akoma aty lart, apo do bashkohesh me mua ketu poshte?!
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Po kush ju tha qe kam mesu te fluturoj ne moshe te madhe?Kam pasur fatin te lind me kete dhunti. Nuk mesohet pa u rrezuar !!! e vertet por nje shprehje thote:Provo nje here deshton ,provo perseri ndoshta deshton perseri ,por deshtimi me i madh eshte kur nuk provon asnjeher!Te gjithe ne qiell apo ne toke rrezohen ndonjehere e rendesishme eshte te dish te cohesh me dinjitet .e pare nga ky kendveshtrim eshte mire te mesosh te fluturosh!
Si thu do bashkohesh me mu ne fluturim?
Ah, si konkluzion del qe qenkemi specie te ndryshme. Ti jeton ne qiell, paske krahe e di te fluturosh, ndersa une i kam qendruar besnik tokes. Te qendruarit me kembet ne toke i pershtatet edhe ndertimit tone si njerez. Sigurisht qe te jetuarit ne toke nuk eshte e lehte, mund te rrezohesh, te vritesh, te zhgenjehesh, etj, por e rendesishme eshte qe mos t'i shmangesh qellimit baze: ndertimit te jetes.
Une linda ne toke e po ndertoj nje jete ketu. Ka qene rruge e gjate dhe e veshtire por gjithsesi une i kam qendruar besnik tokes.
Ti paske lindur me krahe, di dhe te fluturosh. Duhet te jesh nga ato specie qe pelqen jashte mase RedBull.
Nese jo, do ishte fatkeqesi qe te shijoje jeten e tokes nga qielli. Keshtu, te ofroj serisht qe te zbresesh ne toke e t'a shijosh jeten si tokesore. Qielli nga toka duket shume bukur.
Si thua, do zbresesh ne toke?
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt