Postuar mė parė nga xhamia Ku di mer un ......pyte tuten lol Nuk tha tute po ti hahahahahahahah qka hangret per darke?
Postuar mė parė nga Midja hahahahahahahahaah Ate dhembin veshet Jo po me dhemb koka A di me puth?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar mė parė nga Midja hahahahahahahahaah Ate dhembin veshet moj mide ..cke me vesht e mi ti aaa??? o xhuxhu midja nuk din cfar do te thote , BUKINO . me pyeti qpar .. a ja shpjegon ti??
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Jo po me dhemb koka A di me puth? Ehh si jooo.gjen me te bukur te mos e dijjjjj Kur ke puthur per here te pare?
Inteligjences Zoti i ka vėnė kufi kurse idiotesisė jo. Konrad Adenauer
Postuar mė parė nga Manekenja Ehh si jooo.gjen me te bukur te mos e dijjjjj Kur ke puthur per here te pare? DUHET PYT TETA EDUKATORJA,... tute, thuj mides, buk-in-o ti mbledhi te treja dhe del vedi... ca o french?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Jo po me dhemb koka A di me puth? Puthjet rrembehen ,nuk jepen . S'ta mban me i rremby qe ben pyetje hahaha
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
I don't no A ke gjume ?
Postuar mė parė nga tutankamon moj mide ..cke me vesht e mi ti aaa??? o xhuxhu midja nuk din cfar do te thote , BUKINO . me pyeti qpar .. a ja shpjegon ti?? E perzijte krejt qetash hahahaha,un kesha me xhamin qe tha shkopa mi shti ne vesh more jo se di qka do me tha bukino ps a keni hanger bukin?
Postuar mė parė nga saura Puthjet rrembehen ,nuk jepen . S'ta mban me i rremby qe ben pyetje hahaha Shpirti se kuptove mire pyetjen sepse une nuk kerkova puthje thjesht pyeta a di me puth Cila eshte gjeja e vecant e karakterit tend?
Postuar mė parė nga Manekenja I don't no A ke gjume ? jo, i kam syte filxhan,...lol jo lodh sot?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt