Postuar mė parė nga xhamia Barcelona-Real Madrid ne Camp Nou bile ne tribinat e Ultraas Basketboll kam qef edhe atletik dhe hokej . Mirresh me sport ?? hudhje me kallom bambuje... kercen ?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga xhamia Barcelona-Real Madrid ne Camp Nou bile ne tribinat e Ultraas Basketboll kam qef edhe atletik dhe hokej . Mirresh me sport ?? Tani jo nuk merem me me sport...por shikoj shum (upsssss harrova merem me Boks ...hahahahahahahah) shaka LOL Po ti meresh mendonji sport????
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku hudhje me kallom bambuje... kercen ? hahahahahahahah gjith diten xhuje Postuar mė parė nga Linda5 Tani jo nuk merem me me sport...por shikoj shum (upsssss harrova merem me Boks ...hahahahahahahah) shaka LOL Po ti meresh mendonji sport???? Ke pate kundershtar Valla vetem me gishta (liber) Do vish me xhujen per kafe ???
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku hudhje me kallom bambuje... kercen ? Me pelqen te kercej (po varet nga kercimi ) Po ty patrioto,te pelqen te kercesh?????
Postuar mė parė nga Linda5 Me pelqen te kercej (po varet nga kercimi ) Po ty patrioto,te pelqen te kercesh????? une kur jam PIM... cfare fruti konsumoni?
Postuar mė parė nga xhamia hahahahahahahah gjith diten xhuje Ke pate kundershtar Valla vetem me gishta (liber) Do vish me xhujen per kafe ??? Nuk e tregoj ,sekret Ku more xhamija do e pijm kafen ...tek kafiqi jot ????????..hahahahahahaha Po desh dhe patrioti ,po vijm ,se vetem me ha ujku
Postuar mė parė nga Linda5 Nuk e tregoj ,sekret Ku more xhamija do e pijm kafen ...tek kafiqi jot ????????..hahahahahahaha Po desh dhe patrioti ,po vijm ,se vetem me ha ujku E di e di mos u lodh me tregu hahahah Ku te doni , po jo tek kafiqi sepse katunari ju shtin double me pagu hahahaha Pa xhujen mos u nis se ste pranoj
Postuar mė parė nga Linda5 Nuk e tregoj ,sekret Ku more xhamija do e pijm kafen ...tek kafiqi jot ????????..hahahahahahaha Po desh dhe patrioti ,po vijm ,se vetem me ha ujku xhamije, po me solle noj bjondine peje, jam tu ardh nga rruga e vjeter,... apo keni pasosh?
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku xhamije, po me solle noj bjondine peje, jam tu ardh nga rruga e vjeter,... apo keni pasosh? xhuje per embelsir ke edhe nje zeshkane 1.80 m e gjat , 57 kg do vish apo jo ???
Si jo.... a do vish ?
Inteligjences Zoti i ka vėnė kufi kurse idiotesisė jo. Konrad Adenauer
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt