Postuar mė parė nga Xhuxhumaku sa njohuri qe paske maj? ku je disponueshme zotrote? ne forum hehehhe a jeni i nervozuar tani?
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona ne forum hehehhe a jeni i nervozuar tani? epaq me jete gjamine, edhe zogjat... era do ikesh per nji cap buk?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku epaq me jete gjamine, edhe zogjat... era do ikesh per nji cap buk? jo veq un po te gjith i paqim hehee ik ore se mbete pas erese ehehehhe
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku epaq me jete gjamine, edhe zogjat... era do ikesh per nji cap buk? Hengra une qe shpar, tani edhe e treta madje (byfte me patate) Hajrit ishte dicka qe duhet... jo te kalosh kohen kot dmth Cfare ka banboni sot, i mungon xhamia?
La vita č bella...
Postuar mė parė nga [era] Hengra une qe shpar, tani edhe e treta madje (byfte me patate) Hajrit ishte dicka qe duhet... jo te kalosh kohen kot dmth Cfare ka banboni sot, i mungon xhamia? lene mi ti bombonen...... cke sot ti o zemra e forumit ??
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Kush eshte zemra e forumit?
Postuar mė parė nga [era] Kush eshte zemra e forumit? Vallahi une se di, qe paska nje zemer forumi. Cfare po te mundon?
Feelings change - memories don't.
Po me mundon nderrimi i shpis, se isha ambjentu mire ketu, po hec me, gjera qe duhen... Kur do vish knej?
Postuar mė parė nga [era] Po me mundon nderrimi i shpis, se isha ambjentu mire ketu, po hec me, gjera qe duhen... Kur do vish knej? Me kismet, se na nderrojne planet nga dita ne dite. Po ti kur do vish ketej ndonjehere?
Postuar mė parė nga tutankamon lene mi ti bombonen...... cke sot ti o zemra e forumit ?? qa kam mar???????????un mir e di vedin se jam dmth ja krejt mir se kam heq nje dhemb se akoma po me dhemb po perveq kesaj jam top
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt