Davius pajtohem plotesisht me ty CooL be njeri
Davius pajtohem plotesisht me ty CooL be njeri
Postuar më parë nga EMMA 1244
Hahhahaha ema tamon e the Nonat jane ata![]()
M&M
Nuk tingellon dhe aq bukur ne shqip Kuller.![]()
Nuk kane asgje te re veç emrit, gjithnje kane ekzistuar me emra te tjere, edhe ne komunizem madje.Te jesh kuller duhet te keshe xhepin plot. Mesohet se kullerat jane te rinje, familjet e te cileve qendrojne mire materialisht, ngase te jesh kuller duhet te keshe edhe xhepin plot. Shpenzimet jane te larta, sepse kullerat nuk i bartin ato rrobat qe i bartin moshataret e tyre, ato nuk ulen ne kafeteri te pijne makijato dhe caj lulesh, nuk shkojne ne restorante te lira sepse te shkosh ose te beshe ashtu nuk eshte COOL sipas tyre.
Pergjithesimet jane te rrezikshme. "Te degjeneruar", se di çfare nenkuptojne, por nje etiketim i tille perveçse mund te permbaje te vertete, vjen edhe nga zilia, konflikti i njohur mes klasave.Cool sipas tyre eshte te shkosh atje ku nuk kane mundsi te shkojne te gjithe, madje kjo shtrese veten e quan si "elita shoqerore". S'ben pa thene se kullerat qe kane nje unitet mendimesh, shumica e tyre mohojne kategorikishte thenien se: "Kullerat jane te degjeneruar", duke shtuar se vetem ato qe e kane keqkuptuar termin "Cool" mund te thene kete.
Sipas tyre, fjala "cool" shpreh dicka te mire. Andaj, si mund te thuhet se kullerat jane te keqinje?![]()
Duhet te kete mes tyre persona te afte per argumente logjike me te forte.
Vjen era globalizim, era idealizm (per te mos then utopizm)...te perziera bashke era naivitet.Ne gjuhen e kullerave perdoren shume fjale angleze te kombinuara me fjale shqipe. Pse? Pergjigja e tyre ishte: "Anglishtja eshte nje gjuhe nderkombtare". Qellimi i tyre eshte qe te jene te barabarte me te gjithe te rinjte tjere te botes, t'u thone "Ndal" gjerave te keqija, paragjykimeve, thashethemeve, konflikteve racore. Sipas tyre, kullerat jane te vetmin njerez ne Kosove qe jetojne me ide evropiane.
Tani me reforma te reja mo eshte kjo KULLER,pse nuk tingllon bukur?
Postuar më parë nga EMMA 1244
LoooL ema po de ma bukur tingellon Kuller :P
P.s rrofshin kullerat![]()
M&M
Lere aman se na vdiqen kto reformat e reja :PPostuar më parë nga sLimShady
Rrofshin re pse jo![]()
LOOL e paskan kaplu ehde forumin kullerat :P
Para colerat ashuj kullerat![]()
MILANIST 4 EVER
Tashme per te qene "" in"" duhet te kesh floket si iriq, Kulleerat bre djal jan shum tash prandaj deshte apo jo duhet te dukesh si ata ,ndryshe do te quhesh "KATUNDAR" Fshatar.
jam dakord me tyPostuar më parë nga BLACK_EAGLE_
krejt ndoshta do t"i duroja disi por jo edhe djemte me buze te kuqe dhe vetulla te holla, Djali duhet te kete fytyre burri e jo lekure te bute dhe te bardh si femres....
njerezit artificial qe mundohen te kopjojn dike e asesi te gjejn vetveten jane kullerat..veshja eshte stil dhe nuk e di se pse kan nxjer ne term i cili njekohesisht sesht edhe fjal shqipe....
Krijoni Kontakt