Close
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 123

Emigracioni dhe femra shqiptare - një realitet "i hidhur" për mashkullin shqiptar!

Po e hap kete teme e shtyre nga shume tema te tjera te hapura nga meshkujt "e zhgenjyer" shqiptar, neper bote apo ne Shqiperi. Shume postime jane bere prej ketyre meshkujve ku shprehet qarte "urrejtja" qe kane ndaj femrave shqiptare qe jetojne ne perendim. Pyetja e pare qe cdo njerit prej nesh i bie nder mend, eshte: "PSE?"

- Pse femrave shqiptare ne perendim ju jepen epitete nga me te ndryshmet qe nuk jane aspak reale?
    - Pse keto femra pergjithesohen me raste te vecanta dhe shifen si nje pushtim qe nuk realizohet dot nga shume meshkuj shqiptar?
    - Pse nuk mundet nje vajze shqiptare, ne cdo cep te botes qofte ajo, te zgjedhi dike te nivelit te saj, qofte dhe per nje kafe, pa u share mbrapa kraheve?
    - Pse nje femer shqiptare tashme e pavarur dhe e zonja e vetes shikohet si nje dicka e pakapshme nga keta meshkuj?

PSE SHUME NGA JU MESHKUJ SHQIPTAR PERPIQENI TE ULNI PIKERISHT ATO FEMRA QE PO BEJNE NJE EMER PER VETE ME MUND & ME DJERSE DHE CDOKUSH DO TE KISHTE KENAQESI TE ISHTE NE SHOQERINE E TYRE? MOS NDOSHTA NGAQE E NDJENI VETEN INFERIOR NDAJ TYRE?! MOS NDOSHTA...

Diskutim te mbare dhe mundesisht evitoni sulmet personale ndaj femrave ketu dhe hartimeve tuaja te tipit "Femrat shqiptare ne perendim jane mendjemedha se nuk ma varin mua..."

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Une do thoja vetem dicka!

Dhelpra kur nuk i ariti rrushte tha jane te pa bere!

Fabul me vend e me kuptim te plote kshu o edhe puna e atyre qe thua infinity!

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po e hap kete teme e shtyre nga shume tema te tjera te hapura nga meshkujt "e zhgenjyer" shqiptar, neper bote apo ne Shqiperi. Shume postime jane bere prej ketyre meshkujve ku shprehet qarte "urrejtja" qe kane ndaj femrave shqiptare qe jetojne ne perendim. Pyetja e pare qe cdo njerit prej nesh i bie nder mend, eshte: "PSE?"

- Pse femrave shqiptare ne perendim ju jepen epitete nga me te ndryshmet qe nuk jane aspak reale?
    - Pse keto femra pergjithesohen me raste te vecanta dhe shifen si nje pushtim qe nuk realizohet dot nga shume meshkuj shqiptar?
    - Pse nuk mundet nje vajze shqiptare, ne cdo cep te botes qofte ajo, te zgjedhi dike te nivelit te saj, qofte dhe per nje kafe, pa u share mbrapa kraheve?
    - Pse nje femer shqiptare tashme e pavarur dhe e zonja e vetes shikohet si nje dicka e pakapshme nga keta meshkuj?

PSE SHUME NGA JU MESHKUJ SHQIPTAR PERPIQENI TE ULNI PIKERISHT ATO FEMRA QE PO BEJNE NJE EMER PER VETE ME MUND & ME DJERSE DHE CDOKUSH DO TE KISHTE KENAQESI TE ISHTE NE SHOQERINE E TYRE? MOS NDOSHTA NGAQE E NDJENI VETEN INFERIOR NDAJ TYRE?! MOS NDOSHTA...

Diskutim te mbare dhe mundesisht evitoni sulmet personale ndaj femrave ketu dhe hartimeve tuaja te tipit "Femrat shqiptare ne perendim jane mendjemedha se nuk ma varin mua..."
    E bukur tema. Ishalla ka pergjigje, edhe se ashtu si e ke trajtuar e ke mbyllur qe ne fillim, se i ke dhene pse-te po ne pyetje... (e me pelqejne, por nuk di t'i jap pergjigje).
    La vita è bella...

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Kush eshte ai mashkull qe do donte ta shikonte femren siper vetes ??
    Normal qe tremen .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    E bukur tema. Ishalla ka pergjigje, edhe se ashtu si e ke trajtuar e ke mbyllur qe ne fillim, se i ke dhene pse-te po ne pyetje... (e me pelqejne, por nuk di t'i jap pergjigje).
    [era], tema qe nga titulli qe u hap, kishte te bente me pyetje te drejtuara me teper meshkujve sepse jane pikerisht ata qe nuk pushojne se uluri femren shqiptare ne emigracion.
    Ndryshuar për herë të fundit nga J@mes : 10-09-2009 më 07:21

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Keta meshkuj ndihen inferior mbase
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Per mua nuk ka rendesi se ku jeton, jashte apo brenda, nuk ka te thoje mbi karakterin e vajzes.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Perkundrazi femra kur vete jashte behet me e thjeshte ne tip e ne veshje. .
    Feelings change - memories don't.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    Keta meshkuj ndihen inferior mbase
    shkova ne nje dyqan ne Ilford,,,kisha deshir mei ble nje kostum vllaut dhe hyna brenda....nisi me vllain shiko kte shiko ate,,,ne duke fol Shqip dhe shiteset duke na shiku ne por ama pa fol aspak, behem gati 10 minuta ne dyqan duke shiku sa nje kostum sa nje tjeter

....mua me boni pershtypje se si me shikoi njera dhe i them vllait,,,nqs kjo bjondja ta vesh kostumin dhe ta desh une ta paguj....por ama me te madhe se nuk e disha qe mund te me kuptoj njeri.

kur vjen pikerisht koj bjondja,,dhe thot he po ju pelqen?

na i kthehem dhe une i them: Ti Shqiptare, ta habitur pasiqe ne kishim fol per 10 min SHqip dhe ajo heshte.

jo ma kthen Kinieze:

une: si mund ta shperblej digen qe na ndertut,,ne emer te populliot SHqiptar falenderoj popullin vlla kinez....ma jep faqen ta puthi se Shqioptar e kinez jemi nje.

vazhdova duke u tall pak me 1 miliard patiotat e saj dhe kur ika me koken ulur me zor me tha mire u pafshim.

une te shoh shqiptar ne londer,,,,me gjith shpirt perpiqem ti jap doren dhe jo ti kthej shpinen apo ti flas kinezce sikur ajo shoqja.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    shyqyr qe doli nje qe perdor llogjiken dhe pjekurin. (xfiles)

Budalliqe me i ven epitete te tera femrave jashte, duke u bazu ne nje eksperience te hidhur personale. Pastaj eshte e lehte t'ia drejtosh gishtin dikujt, 'instead' pse mos ti besh pyetje vetes: mbase sjellja ime kontribuon ne sjelljen negative te femres ndaj meje....
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •