Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Skandaloze ! Perulen aktorat e medhej SHQIPTARE per nje ēoban turk ... ēa bahet kshu ?!

Gjith turqit maqedonas si muslimani69 qe mendojne si ky Hamdi Ropshkerdhymi, do ju ēojme ne Turqi te hani gur meqe keni kaq nostalgji per te.
    Ku ke ti aktor shqiptare ?? te gjithe jane aktore erotike dhe seksiologjik ,ku neper filmat e tyre shfaqen seks ,droge ,alkool,prostitucion,fjale te ndyta skena lakuriqe.Me kujtohet Jakup Hasipi ku e komentonte rolin e "artistit" thoshte

Me i pa dy te rinj pas pallatiti te kulltures duke u puthur si do ti quani?? EE BRE REZILA ,kurse me e pa ne teater apo kinema AAA KETA JANE ARTISTE TE POPULLIT.keshtu eshte puna e artisteve tane .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    U qi'fsha trutė kalbun, ngani mas turkut.

turku mas turkut. pik.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga mltn Lexo Postimin
    Ku ke ti aktor shqiptare ?? te gjithe jane aktore erotike dhe seksiologjik ,ku neper filmat e tyre shfaqen seks ,droge ,alkool,prostitucion,fjale te ndyta skena lakuriqe.Me kujtohet Jakup Hasipi ku e komentonte rolin e "artistit" thoshte

Me i pa dy te rinj pas pallatiti te kulltures duke u puthur si do ti quani?? EE BRE REZILA ,kurse me e pa ne teater apo kinema AAA KETA JANE ARTISTE TE POPULLIT.keshtu eshte puna e artisteve tane .
    A je tu e ni vetin shka je tu fol o daj?, po ku ka prostuticion nė mesin e aktorve tan tė popullit po flas per kinematografinė Shqiptare apo "retrospektivėn e re" ska asnje perqindje te prostuticionit krejt Kurvėrizmi ka ardhur nga Turqia dhe nga praktika e tyne

Po po tia q*ij breh me turq edhe nfilma tyne pollat,mehmet kosovali e pshursha nto.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    A je tu e ni vetin shka je tu fol o daj?, po ku ka prostuticion nė mesin e aktorve tan tė popullit po flas per kinematografinė Shqiptare apo "retrospektivėn e re" ska asnje perqindje te prostuticionit krejt Kurvėrizmi ka ardhur nga Turqia dhe nga praktika e tyne

Po po tia q*ij breh me turq edhe nfilma tyne pollat,mehmet kosovali e pshursha nto.
    Kuku pisi qe te kukshe ti, un se kam pa asnje serial te keti Pollatit, por paska fol me vend.

Sa i perket urrejtjes tende ndaj popullit turk, ketu vetem se duket dashuria yte ndaj kombit shqiptar !

Mos tia harrojm te mirat nga Turqia, Ata mbrojten dhe ruajten identitetin e popullit shqiptar nga asimilimi serbo-grek,... me von,.. garantuan shqiperin qe nese nje meter tok, e merr greku atė do ta fshij nga superfaqja e dheut mbrenda nje ore,..... kurse sot, ka lidhur Kosovėn dhe Shqiperin me nje autostrad fantastike, ka ribashkuar kombin ! Dhe te mirat qe vien nga Qeveria Turke, si duket nuk kan te ndalur ! Zoti i bekoftė !

Citim Postuar mė parė nga r'posa Lexo Postimin
    a lidhur Kosovėn dhe Shqiperin me nje autostrad fantastike, ka ribashkuar kombin ! Dhe te mirat qe vien nga Qeveria Turke, si duket nuk kan te ndalur !
    e mer tajare, mer zgjebe, paret e rruges i dha nji m'nji popullit shqiptar e t'i po fut turkun ne mes. qenke per spital psikiatrik.

po s'ke faj, ta ka leru turku nenen per 500 vjet, e tani i thu bab.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga r'posa Lexo Postimin
    Kuku pisi qe te kukshe ti, un se kam pa asnje serial te keti Pollatit, por paska fol me vend.

Sa i perket urrejtjes tende ndaj popullit turk, ketu vetem se duket dashuria yte ndaj kombit shqiptar !

Mos tia harrojm te mirat nga Turqia, Ata mbrojten dhe ruajten identitetin e popullit shqiptar nga asimilimi serbo-grek,... me von,.. garantuan shqiperin qe nese nje meter tok, e merr greku atė do ta fshij nga superfaqja e dheut mbrenda nje ore,..... kurse sot, ka lidhur Kosovėn dhe Shqiperin me nje autostrad fantastike, ka ribashkuar kombin ! Dhe te mirat qe vien nga Qeveria Turke, si duket nuk kan te ndalur ! Zoti i bekoftė !

Po cfare lesh dhurate nga turku pash zotin , po cka po flet . Rrugen ndertuan firmat , te cilat ne fund u paguan . A ndoshta ta ka recitu dikush ndonje vjershe , se Turqia na dhuroi kete apo ate .

Eshte fakt se si shtete kemi mardhenje te mira , por se ka shpetuar kombin shqiptar nga asimilimi , kete mund ta flet vetem ai qe nuk ka lidhje me historine e ketij vendi .

Ju veq vazhdoni me seriale turke dhe ameriko latine , se nje dite do ti martoni kusherinat e juve , se ashtu bahet edhe ne Turqine e mu.tit .

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Roft Pollati qe i percan shqiptaret torollaka,kuptohet kupuka jeni sa qe nuk i kuptoni gjerat ashtu sic duhet dhe filloni te ofendoni njeri tjetrin,per cfar per nje artist.

Edhe une kam shiku do pjes te filmit te Pollatit dhe cka tash,jam turk apo per dike mos jam grek.

Dhe nje gje ua them juve te Shqiperis sidomos,Gjersa une jam Shqiptar i Maqedonis ti mua sen me thua se une jam turk apo cka jam ok JAM SHQIPTAR DHE MUSLIMAN,por e verteta eshte |se neve shqiptareve kendej kufirit nuk mund te na perzihen ndjenjat KOMBETARE,dhe sidomos gjaku.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Roft Pollati qe i percan shqiptaret torollaka,kuptohet kupuka jeni sa qe nuk i kuptoni gjerat ashtu sic duhet dhe filloni te ofendoni njeri tjetrin,per cfar per nje artist.

Edhe une kam shiku do pjes te filmit te Pollatit dhe cka tash,jam turk apo per dike mos jam grek.

Dhe nje gje ua them juve te Shqiperis sidomos,Gjersa une jam Shqiptar i Maqedonis ti mua sen me thua se une jam turk apo cka jam ok JAM SHQIPTAR DHE MUSLIMAN,por e verteta eshte |se neve shqiptareve kendej kufirit nuk mund te na perzihen ndjenjat KOMBETARE,dhe sidomos gjaku.
    Kush e ka then kete,apo ndoshta eshte vetem deshir e jotja te jet keshtu.
    Nese kisha qen i detyruar te zgjedh ne mes turku apo greku,sigurisht kisha zgjedh grekun.
    Nese kisha qen i detyruar ta zgjedh serbin apo turkun prap kisha zgjedh serbin.
    Perse?
    Sepse te pakten keta dy popuj kan kultur perendimore,kurse turku e arabi jan mjerimi vet.
    Shqiptaret e maqedonis jan shume thell te zhytur ne fen islame dhe per kete arsye jan mbet ne semafora,dhe po te mos ishte univerziteti i prishtines keta do te shkriheshin ne turq,kjo eshte nje e vertet e madhe.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    A e ke lexu si duhet artikullin e Shkelzenit, a e ke lexu veē replikėn qė ja ka ba ai islamiku???

Ēėshtja ėshtė pak mė e madhe. Po bėhet fjalė pėr njė popull, qė nuk del nė protesta pėr tė drejtat e veta, nuk bėhen as 20 vetė, kurse pėr Pollatin bėheni 100.000???

Ku janė pastaj protestat me flamuj arabė, urrejtja kundrejt Nėnė Terezės, dhe shqiptarėve tė feve tjera, etj.

Ai islamiku edhe vetė, si kish kthy kurrfar replike, veē ia ka fut kot.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •