Postuar më parë nga tutankamon rri e qete se thuhet edhe buona !!!!!!!!!! Buona-buono, perdoret per ushqimin. Buona perdoret ps: buona ne anima etc etc. Po jo qe je buona me lujt. Pa kuptim,pa gramatike!
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar më parë nga suadabolzano Buona-buono, perdoret per ushqimin. Buona perdoret ps: buona ne anima etc etc. Po jo qe je buona me lujt. Pa kuptim,pa gramatike! mir t keqen mire ....ashtu eshte ....si thua ti eshte !!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Cheezy Beef sandwich ne garlic bread.
Postuar më parë nga INFINITY© Cheezy Beef sandwich ne garlic bread. ke naj kashtat per ne pabuksat.
Postuar më parë nga padrilla ke naj kashtat per ne pabuksat. AHHHH RROFSH MO PADRILLA... INFINITY NA JEP NA NJAIGJO ME HONGER SE VDIQA !!
Postuar më parë nga tutankamon AHHHH RROFSH MO PADRILLA... INFINITY NA JEP NA NJAIGJO ME HONGER SE VDIQA !! tashi sa e vuri fulteren, po fergo ca veze dhe pak sallam, gjithashtu po ben edhe i sallat jeshile
Postuar më parë nga padrilla ke naj kashtat per ne pabuksat. Mos me thuaj qe paska rene biznesi i llacit.
Postuar më parë nga INFINITY© Mos me thuaj qe paska rene biznesi i llacit. tashi po vje dimri, je goce qe nuk prito ti, na i bje ato pjata para, se a tu prit tuta.
Postuar më parë nga padrilla tashi sa e vuri fulteren, po fergo ca veze dhe pak sallam, gjithashtu po ben edhe i sallat jeshile CA FULTERE DO VEJ AJO ,,,,,AJO PO MBAN SHPRES QE TE SHKOJ NDONJERI NGA NE ME GATU ..HhhHhH INFINITY CA DON TI QE TE GATUAJM NE ??
dimarak
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt