Postuar më parë nga tutankamon po mi po .....un po vdes per vete ti i thu xhuxhit po e lej... mos i beso xhuxho .. Po me ka patriote ore ,si mos te me besoj ..pse çkujton ti ,se ne çamt ,nuk e mrojm njoni tjetrin A the vet te na rrojn taljonet ...hajt ik ke taljonet ...hahahahahahahaha
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Linda5 Po me ka patriote ore ,si mos te me besoj ..pse çkujton ti ,se ne çamt ,nuk e mrojm njoni tjetrin A the vet te na rrojn taljonet ...hajt ik ke taljonet ...hahahahahahahaha shume mire i the Linda le te shkoje ke taljonet ai hahahahaha
Postuar më parë nga Linda5 Po me ka patriote ore ,si mos te me besoj ..pse çkujton ti ,se ne çamt ,nuk e mrojm njoni tjetrin A the vet te na rrojn taljonet ...hajt ik ke taljonet ...hahahahahahahaha hahahahahahahaha vallai ne rast rreziku taljonet nuk te len ne rrug.. e kan ne gjak kto dreqka!!!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar më parë nga izabella shume mire i the Linda le te shkoje ke taljonet ai hahahahaha qyqa ...pse mi se mos te refuzova un ty...... po ti po pate ndonje deshir particcolare ktu jom un ..apo edhe ti e ke me italjont ??
Postuar më parë nga tutankamon ca bakllavaje thu mer xhuxh,,, ktu vetem dajak paska!! o xhuxh rrofshin italjanet !! se me shqiptaret vdiske per t honger .. pse mer plak tani e more vesh ket ti? sta msoi aloe ket gjo shko futi noj dore simite taljone,...lol ene lene bakllaven ta hajne vet...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga Xhuxhumaku pse mer plak tani e more vesh ket ti? sta msoi aloe ket gjo shko futi noj dore simite taljone,...lol ene lene bakllaven ta hajne vet... vallai nuk kam altra scelta per fat te keq !!! ktu bakllavan ta merrkan dhe jo qe ta japin !!
Postuar më parë nga tutankamon vallai nuk kam altra scelta per fat te keq !!! ktu bakllavan ta merrkan dhe jo qe ta japin !! Po gjon e mir e te omel ,se len njeri me ra ne tok
Postuar më parë nga Linda5 Po gjon e mir e te omel ,se len njeri me ra ne tok HAHAHAHAHAHA E PO MIR DHE TI SE PO PRES UN .. MBASE BI NINJI COP NGA DORA PA DASHJE.....HEJ ZOT MENO EDHE PER NE FUKARENJT !!
Chio Chips !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
si i thone "grapefruit" ne shqip? nejse hengra grapefruit dhe nje vitamin, se thon qe kalciumi thithet me mire me citrus juice
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt