Lere se do behem si ato filmat me kartona me nje shellunge leshi ne maje te kokes, e ktej tulle.
omg sa i frikshem![]()
Berat
Burrel
Delvine
Diber
Durres
Elbasan
Fier
Gjirokaster
Gramsh
Kavaje
Kolonje
Korce
Kruje
Kucove
Kukes
Lac
Lezhe
Librazhd
Lushnje
Mat
Mirdite
Peqin
Permet
Pogradece
Vlore
Sarande
Shkoder
Skrapar
Tirane
Tropoje
Lere se do behem si ato filmat me kartona me nje shellunge leshi ne maje te kokes, e ktej tulle.
omg sa i frikshem![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Bello proprio, pastaj je tamam per te knu ninna nanna te keqen nanaLere se do behem si ato filmat me kartona me nje shellunge leshi ne maje te kokes, e ktej tulle.
S'ma ha menia te te kerkojne per burr, por per adoptim lol
La vita č bella...
ato mesataret jane per mua.jo shume te gjata. nuk me pelqejne shume ato kuajt e gjate.
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
ci do ato qe kane fytyre te bukur por ketej nga trupi jane kocke e lekur!!Fytyra eshte #1 pastaj shikohet trupi
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Ne fakt duke marr shkas nga shkrimi i davidd, bukuria nuk mund te pergjithesohet, por duhet vleresuar ne baze te syrit te atij qe shikon e prandaj vlen akoma me teper ajo shprehja e disa anetareve qe kane perdorur firm apo kane hapur edhe tema:
"Nuk eshte bukur ajo qe eshte e bukur, por eshte ajo qe te pelqen".
Cdo qytet, fshat, shtet, kontinet ka te bukura, te gjata, te holla, te shendosha etj etj. Nqs te gjitha keto s'i kane bere deri me sot keq Botes, nuk ma ha mendja se do i bejne me vone. Prandaj te bukur apo jo, jetojme e te gjithe gjejme personat qe na ngrejne moralin duke na thene sa e bukur je, sikurse vetem nje apo pak here))
La vita č bella...
une tani sa u ktheva ne shtepi. kam qene me nje fest dhe kam pare nje latine qe me ka nxier nga trute e kokes. nuk doja te kthehesha ne shtepi dhe ta lija muhabetin pergjysem. po u be vone dhe me duhet te ngrihem nga ora 9 neser dhe keshtu qe u detyrova ta lija.
Krijoni Kontakt