Close

Rezultati i Sondazhit: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te bukura?

Votues
114. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Berat

2 1.75%
  • Burrel

4 3.51%
  • Delvine

0 0%
  • Diber

2 1.75%
  • Durres

9 7.89%
  • Elbasan

4 3.51%
  • Fier

11 9.65%
  • Gjirokaster

1 0.88%
  • Gramsh

1 0.88%
  • Kavaje

0 0%
  • Kolonje

2 1.75%
  • Korce

8 7.02%
  • Kruje

1 0.88%
  • Kucove

2 1.75%
  • Kukes

1 0.88%
  • Lac

1 0.88%
  • Lezhe

0 0%
  • Librazhd

1 0.88%
  • Lushnje

1 0.88%
  • Mat

1 0.88%
  • Mirdite

1 0.88%
  • Peqin

2 1.75%
  • Permet

0 0%
  • Pogradece

2 1.75%
  • Vlore

4 3.51%
  • Sarande

4 3.51%
  • Shkoder

14 12.28%
  • Skrapar

1 0.88%
  • Tirane

28 24.56%
  • Tropoje

6 5.26%
Faqja 21 prej 29 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 281
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Bravo Tirana ... me thene te drejten kur kam qene atje sme kane bere shume pershtypje .. po meqe e thoni ju oqej ashtu po e leme lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    52
    po pra eni ashu esht

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Bravo Tirana ... me thene te drejten kur kam qene atje sme kane bere shume pershtypje .. po meqe e thoni ju oqej ashtu po e leme lol
    tirana gocat me te bukura???

ca paskeni pi sonde mer?

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    per mua tirana i ka me te bukurat. mbas tiranes vien fieri
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Prishtina!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Mos u merzit, ne jeten tjeter do jeshe e gjate edhe ti.
    apollo je fiksuar gjatesis te femres keq fare je bere obsesiv meduket lol
    ik ore ti me gjithe fiksimin tend lol,jo te tere kan kete fiksim
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Te gjithe fieraket qe kam njoft kane qene te shkurtra, te pakten per mu, se jam shum i gjate per vete. Veshtire e kam te pershtatem me femrat qe me vijne deri ke mesi i krahut.

Tamom, femrat e gjata kane paraqitje. Bo vaki mund te jene te shemtume ne fytyr po i kompenson gjatesia. Ndersa femra e shkurtra duhet te jene mbi te gjitha simpatike ne ftyre.

p.s. Tropojanet jane te gjitha mbi 1.75. Yje jane edhe ato, vetem se nuk e majn shume veten.

lol nje fytyr shemtuar e kompenson gjatesia? hahahaha ewww, sorry por kjo gje sme duket e logjikshme, femrat qe komplimentohen per gjatesin jan zakonisht ato femrat qe e kan fytyren e bukur, dhe shqiptaret thojne "eshte dhe dy metra e gjate" si nje plus qe eshte edhe e mire...ama te garantoj, nje i/e shpifur nuk do bihej ne sy per gjatesin qe ka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    rexhina lere rehat se mire e ka apollua me watsonin

Jo po si kta ktu ne amerike qe i duan "shorties"

Njof disa meshkuj te martuar njeri nga ata ka mar motren e nje shoqes ton (1'82" ajo) dhe tha qe mbasi kishte dal me disa femra te shkurtra tha te provonte nje here te gjaten pas 7 muajsh u martuan Tjetri e njejta pune dilte vetem me femra te shkurtra dhe ne fund ju hapen syt kur doli me nje te gjat...dhe ata te martuar jan.

Un besoj se gjith femrat e shkurtera duhen ngelur pa martuar me qellim qe mos te bejn femi. Femi duhet te bejn vetem femrat e gjata qe te zhduken gjith njerezit e shkurter.

lol

ps. sa per temen qe te flasim cik seriozisht Kosovaret jan ca nga femrat me te bukura shqiptare qe kam pare. As fier as tirane as roskovec.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    rexhina lere rehat se mire e ka apollua me watsonin

Jo po si kta ktu ne amerike qe i duan "shorties"

Njof disa meshkuj te martuar njeri nga ata ka mar motren e nje shoqes ton (1'82" ajo) dhe tha qe mbasi kishte dal me disa femra te shkurtra tha te provonte nje here te gjaten pas 7 muajsh u martuan Tjetri e njejta pune dilte vetem me femra te shkurtra dhe ne fund ju hapen syt kur doli me nje te gjat...dhe ata te martuar jan.

Un besoj se gjith femrat e shkurtera duhen ngelur pa martuar me qellim qe mos te bejn femi. Femi duhet te bejn vetem femrat e gjata qe te zhduken gjith njerezit e shkurter.

lol

ps. sa per temen qe te flasim cik seriozisht Kosovaret jan ca nga femrat me te bukura shqiptare qe kam pare. As fier as tirane as roskovec.

ik mi ti me ato dy rastet e tua lol, vec shqiptaret qe e mbajn gjatesin si nje dhurat nga zoti lol, te huajt i lavderojn femrat e shkurtra ...nje dite pune disa coworkers (djem) po flisnin me njeri tjetrin se cfare pelqenin tek nje femer, dhe djali me i gjate ne kte grup thot "neveri kam ato femrat qe me arrijn ne gjatesi apo jan afer gjatesis time...dmth te gjatat...jam gjithemone i terqehur nga vajzat me te shkurtra" te tere po binin dakort ...si hedh faj, po te isha djal do mendoja te njejten gje lolll

i ke pare ato plakat e gjata komshie? me gunge sepse gjithemone shikojn poshte...pupu they freak me out lol, kurse plakat e vockla kan lezet hihihihi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    looooooool kush meshkuj ishin ata qe si duan femrat te gjata afer gjatesis tyre?? Po ata nuk jan te gjat mi shpirt :P ne spo themi mashkull i gjat 1'80...ky nuk eshte mashkull i gjat, eshte normal. Mashkull te gjat konsideroj dike aty afer 1'90 un per vete.. nje mashkull me kte gjatesi rrall do gjej nje femer qe ti afrohet gjatesis ti shume afer.

Un besoj se femrat nga 1'70 deri 1'80 jan awesome fare. Me te gjata apo me te shkurtra sjan gje

komshie come on don''t be jealous se ti sje shume e gjat por ke permasa te sakta nuk dukesh si xhuxhe por sido qe te jet mos genje...gjithmon ke menuar qe do doje te ishe cik me e gjat

Faqja 21 prej 29 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •