Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131

Njė ekonomist amerikan e pranon Islamin

Nė Qendrėn Islame Shqiptaro-Amerikane tė Wisconsinit, para njė numri xhemati, njė ekonomist amerikan e deklaroi kalimin e tij nė Islam.

E diel, 13 Shtator 2009 21:58
    Tė Shtunėn nė mbrėmje, me 12 Shtator, nė dhjetė ditėt e fundit tė muajit tė Ramazanit, nė Qendrėn Islame Shqiptaro-Amerikane tė Wisconsinit, para njė numri xhemati, njė amerikan e deklaroi kalimin e tij nė Islam.

Ricardo Pena, i lindur nė 1971 nė Pensilvania dhe i diplomuar nė fakultetin e ekonomisė tė Universitetit tė Wisconsinit-Parkside, i frymėzuar nga mėsimet e pastra dhe tė drejta, tė fesė Islame, si qė u shpreh ai vetė, vendosi tė kalojė nė Islam.

Paraprakisht zhvilloi njė bisedė me Mr. Bashkim Aliu i cili i sqaroi gjėra themelore qė kishin tė bėjnė me Islamin. Po ashtu, nė bisedėn e tij u ndal edhe nė ēėshtjen e ndalimit tė dhunės nė fe duke e komentuar gjerėsisht ajetin e 256 tė sures El-Bekare. Sa herė qė e pėrmendte Muhamedin s.a.v.s. vendlindjen e tij –Mekken dhe vendin nė tė cilin emigroi-Medinen, nga sytė e muslimanit tė rij rridhnin lotė.

Nė faltore, Ricardo Pena e shqiptoi shehadetin dhe bashkė me Mr. Bashkim Aliun e nėnshkruan deklaratėn e kalimit tė tij nė Islam me vullnet, bindje tė plotė dhe pa dhunė.

Mė pas, tė gjithė besimtarėt prezent e uruan muslimanin e ri dhe ai sė bashku me ata e fali edhe namazin e parė tė tij, namazin e jacisė dhe tė teravisė nė faltoren e Qendrės Islame Shqiptaro-Amerikane tė Wisconsinit.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga JACK FOLLA Lexo Postimin
    Edhe nje debil tek lagjia ime e ka pranuar Islamin.
    o diego cugia ,pse u bo debil ai pse pranoj islamin ?dhe pastaj thoni qe jan muslimanet qe provokojne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga paridi26 : 14-09-2009 mė 00:39

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Une nje gje nuk kuptoj pse postoni ketu se ca bejne amerikanet kujt i kercet per amerikanet se ne te vertetra nja 3 xhami qe kam ketu ku jetoj une qe ne te vertete as xhami nuk jane po vetem ndertesa nje katshe pa minare me shume se 10 njerez nuk kam pare aty te falin ramazanin keto dite spo e mar vesh ca ju duhet me ameriken.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Une nje gje nuk kuptoj pse postoni ketu se ca bejne amerikanet kujt i kercet per amerikanet

Ardi
    Po ty cfar te duhet se cfar bejme ne, kujt i kercet se cfar mendon ti?
    .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •